Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

96

“Beste keuze!!”

Ik had mijn adviesgesprek voor mijn borstvergroting in Almere. De consulente die met mij de fitting deed was aardig en behulpzaam. Soms leek het er alleen op dat zij niet alle kennis had om een consult te doen. Na het adviesgesprek kon ik meteen op locatie een consult hebben bij Dr. Opsomer. Hij was een hele aardige directe man, die veel kennis heeft over zijn vak. Leuk gesprek gehad en uiteindelijk kwamen we op 380cc uit.

Ik wilde eigenlijk voordat ik naar Almere ging naar een andere arts, maar na het consult met Dr. Opsomer was ik direct overtuigd dat ik bij deze arts zou blijven. Heb toen ook weer mijn gesprek met de andere arts gecanceld.

Op 2 maart was de operatie. Ik was niet erg zenuwachtig en geloofde dat het wel goed zou komen. Dr. Opsomer was erg attent en vroeg daarna ook nog hoe ik me voelde etc.

Het resultaat was direct al mooi. Ik heb gister mijn littekens gezien (2 weken controle) En deze waren ook prachtig! Ben echt super blij met het resultaat. Ik zou dus ook iedereen hem aanraden!!

J
Jamie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Jamie beveelt deze kliniek aan

16 maart 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder