Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

97

“Borstvergroting door Dr. Hupkens”

Afgelopen 13 sept. Ben ik geholpen aan mijn borsten, ik heb een borstvergroting ondergaan via Praktijk Gabriels, en ben geholpen door dokter Hupkens.

Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij deze praktijk, als eerste heb ik mijn consult gepland om alle opties te bekijken en te horen.

Ik was mega zenuwachtig voor het consult, maar de consulente stelde mij goed op mijn gemak, en kon al mijn vragen duidelijk en goed beantwoorden, ik heb aangegeven wat mijn wensen zijn, en ze raadde voor mijn wensen dokter Hupkens aan, ik had al veel foto’s gezien van Hupkens zijn “werk” en dat kwam goed overeen met mijn wensen, ik wilde volume bovenop, een mooi vrouwelijk decolleté en geen overdreven grote borsten.

Diezelfde dag kon ik ook terecht bij meneer Hupkens, en zijn advies kwam overeen met het advies van de consulente, ook hier vond ik het weer spannend om mezelf letterlijk bloot te geven, maar ook dokter Hupkens stelde mij goed op mijn gemak.

Vervolgens hebben wij een operatie datum gepland, en dit was al binnen 4 weken na mijn consult, super snel en mega spannend! Tussendoor heb ik nog een aantal keer gebeld met vragen, en ben hier ook keurig netjes te woord gestaan.

Ik ben geopereerd in Vlaardingen. De dag van de operatie was ik natuurlijk super zenuwachtig, en ook wel wat bang, ik ben goed gerust gesteld, en het personeel was allemaal heel lief , en ook grapjes tussendoor maakte het voor mij wat luchtiger.

Toen ik wakker werd uit mijn narcose, stonden er meteen 2 super lieve verplegers klaar, die meteen vroegen hoe ik me voelde etc, en kreeg ik gelijk wat te eten en drinken.

Ik mocht al vrij snel naar huis, voelde me helemaal goed, dokter Hupkens is nog langs geweest om mee te kijken met de PO BH, en hierna kon ik lekker naar huis.

De eerste dag had ik wat druk op de borst, en dat is ook het enige waar ik last van heb gehad, nauwelijks pijn, we zijn nu 2 weken verder en ik ben al mega blij met het resultaat, als ik van te voren had geweten dat het zo mee zou vallen, had ik het 5 jaar eerder gedaan.

afgelopen vrijdag moest ik terug voor controle in Barendrecht, de dame van de controle was ook super lief, en alles zag er goed uit, al mijn vragen zijn weer beantwoord.

Ondanks dat het pas 2 weken geleden is, ben ik al mega blij met het resultaat, de littekens vallen ook super mee. Helemaal top!

Al met al kan ik het zeker aanraden om via Gabriels jou operatie uit te laten voeren

S
Sharon

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Sharon beveelt deze kliniek aan

30 september 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder