Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

93

“Professionele en persoonlijke kliniek, prachtig eind resultaat! ”

Tijdens mijn proces naar de borstvergroting heb ik mijn eerste consult gehad met Diana, vervolgens mocht ik meteen de volgende dag op gesprek komen bij de arts dr. Hupkens. Vervelend was dat het advies van Diana zelf en de arts erg uiteen liepen en dit mij verwarde. Gelukkig kwam hier Joanna de dochter van Diana in beeld. Zij heeft mij alles na het gesprek met de arts rustig uitgelegd en later hebben we nog contact gehad via mail. Omdat ik nog niet zeker was van mijn keuze heb ik nog een derde consult gehad de arts, om onduidelijkheid te voorkomen heeft Joanna aan dit laatste consult deelgenomen. Dit was voor mij heel erg fijn, het heeft me erg op mijn gemak gesteld en hierdoor was ik zeker over mijn laatste beslissingen.

Ik ben geopereerd in Vlaardingen. Een super nette praktijk met echt vriendelijk personeel. Ik was natuurlijk super zenuwachtig, maar de zusters etc stellen je allemaal heel erg gerust. Vlak voor de operatie kwam de arts nog even wat dingen aftekenen en doornemen en hierna kon ik met hem mee naar de operatiekamer. Iedereen in de operatiekamer is heel lief! Een dag na de operatie heeft de kliniek nog contact met mij opgenomen hoe het allemaal ging. Tijdens mijn herstel heb ik een aantal vragen gehad en kon deze gemakkelijk stellen via de telefoon en kreeg snel en duidelijk antwoord.

Tot slot wil ik zeggen dat Diana Gabriels een hele professionele en zeer persoonlijke kliniek. Dr. Hupkens is niet goed in zijn communicatie tijdens consult gesprekken, maar hij is echt een ster in zijn werk! Want mijn eind resultaat is echt precies wat ik bij voorbaat wilde en waarom ik hem had gekozen. Klein stoor puntje... vaak wel lang wachten in de wachtkamer, heb bij de eerste 2 consulten een uur moeten wachten.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

22 augustus 2019

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

87
26 mei 2020 Borstvergroting
“ Top! ” Tiffany

Het consult en de operatie konden snel gepland worden. Het consult met Diana als met de chirurg verliepen goed. Ze gaven mij goed advies en voldoende…

89
05 september 2020 Borstvergroting
“ Mooi resultaat. ” Anouk

Waarderen

81
01 september 2020 Borstvergroting
“ Super geholpen ” Lisa

Tijdens het consult is er uitgebreid de tijd genomen!