Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

96

“Heel erg tevreden, erg betrokken arts ”

Na lang sparen en overwegen was het 7 januari dan eindelijk zo ver .. de operatie! Ik was in het voortraject al goed voorbereid door dokter Grabietz en mevrouw Gabriels dus ik wist waar ik aan toe was.

45 min na aanmelding in de kliniek werd ik geholpen. Het personeel in het Worldeye Amsterdam zijn erg vriendelijk, de kliniek is niet groot dus je ligt met 4 personen in een kamer waarvan 1 bed altijd vrij is voor de wissel van patiënten. Ikzelf was vrij snel na de operatie weer naar huis dus had geen last van de mede patiënten in de kamer.

Dokter Grabietz belde mij de avond na de operatie of alles goed met mij was. De praktijk belde mij de dag daarna om te vragen hoe het met mij ging en of ik nog vragen had betreft het herstel. Uit dat gesprek bleek dat de gastvrouw namens Praktijk Gabriels in het Worldeye Amsterdam wel even mijn pijnmedicatie en de prothese kaart vergeten was mee te geven. De dokter heeft mij de medicatie alsnog via de mail verzonden.

In de 5e week trad er een complicatie op in de hechting van mijn linker borst. De laatste hechting is gaan ontsteken, dit gebeurde plotseling. De dag nadat ik deze ontsteking ontdekte heb ik de praktijk op de hoogte gesteld, die vroeg mij foto's te sturen van de wond. Een uur later belde de arts of ik naar Amsterdam kon komen zodat hij er naar kon kijken, zo gezegd zo gedaan want die zelfde avond lag ik weer op de operatietafel. Dokter Grabietz was bang dat de prothese was ontstoken (het lichaam kan de prothese afstoten, hier wordt je voor gewaarschuwd in het gesprek voor je operatie), dit was gelukkig niet zo. Het knoopje van de hechting was naar binnen gegroeid (gewoon ontzettend pech) .. Dokter Grabietz heeft mij gevraagd dagelijks contact op te houden over de wond en medicatie voor geschreven voor de ontsteking. Als ik enige twijfel had over het herstel van de wond kon ik drs. Grabietz altijd appen en de dag erna gelijk langs komen.

We zijn nu 3 weken verder en de wond heelt gelukkig goed. Ik ben zeer tevreden over het optreden van dokter Grabietz bij mijn complicatie. De nazorg van deze arts is uitstekend, ik had mij geen betere arts kunnen wensen.
Ook ben ik erg tevreden met het resultaat van de operatie. De maat is precies goed en zoals ik bij het consult gepast heb.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

26 februari 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder