Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

89

“Mijn leven veranderd ”

Na lang wikken, wegen, sparen en de zoektocht naar een goede kliniek heb ik in december 2018 een borstvergroting ondergaan. In oktober 2018 ben ik voor het eerste op consult geweest bij Dr. P. Hupkens, iets wat gespannen kwam ik binnen en als een blije kip verliet ik de kliniek. Tijdens het consult werd er gekeken naar mijn figuur en welk volume er bij mijn lichaam paste, uiteindelijk mocht ik zelf de keuze maken over het aantal cc wat er zou worden geplaatst. De chirurg was erg eerlijk tegenover mij, ik heb een dunne huid en dus adviseerde hij mij cohesive II. Dit om te voorkomen dat er plooien rondom de borst ontstaan, een geruststelling doordat je weet dat je in goede en ervaren handen bent.
Gelijk achter mijn eerste consult, het tweede consult gehad, het passen van de protheses. Erg fijn doordat de kliniek niet voor mij naast de deur is en ik dus hiervoor niet terug hoefde te komen.
2 maand later stond mijn operatie gepland, dit kon eerder maar was niet mijn voorkeur. Met gezonde spanning weer een lange rit naar de kliniek, ik werd erg vriendelijk ontvangen en alles werd nog een keer extra met me doorgenomen.
Een uur na aankomst lag ik al op de OK en binnen een uur op de verkoeverkamer, verpleging was top en de chirurg kwam mij na de tijd nog vertellen hoe de operatie is verlopen.
Ik ben zeer tevreden over de ingreep en hoe ik ben behandeld door iedereen, overal wordt nauwkeurig aan gedacht.
De ingreep heeft mijn leven op een positieve manier veranderd!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

25 februari 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder