Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

77

“Super tevreden, maar mag nog wel wat duidelijker”

Nadat ik na 6 jaar eindelijk de moed bij elkaar gevonden had om toch een borstvergroting te ondergaan, ben ik door iedereen praktijk Gabriels aanbevolen. Ook een hele hoop mensen waren hier tegen, maar mijn gevoel zat goed. In mei 2018 mijn afspraak gemaakt. Ik wilde 19 december geopereerd worden, in verband met mijn bedrijf. Geen probleem. De eerste intake was goed. Goed geholpen en alle vragen waren beantwoord voor mij. De tweede intake, wat een blunder. Vanaf Grave (bij Nijmegen) naar Oisterwijk gereden, voor mijn intake met de chirurg. Mezelf aangemeld, neem maar plaats. Na een uur nog een keer aangemeld. De vrouw achter de balie keek me heel dom aan; dokter Peters is er niet? Ja hallo?! Ik heb me een uur geleden aangemeld en toen kon ik gaan zitten. Ze ging het even navragen. 3 kwartier later, nog niks. Toen kwam er nog een mevrouw binnen. ''Hallo, ik kom voor mijn intake met dokter Peters.'' Neem plaats zei de vrouw weer. Toen werd ik gebeld door praktijk Gabriels; ''we hebben geprobeerd om je te bellen, maar je nam niet op. Je afspraak gaat niet door. Had je je telefoon maar op moeten nemen.'' Ja, je snapt het wel. Het vuur kwam uit mijn tenen. Toen heb ik nog even tegen de balie juffrouw gezegd dat ik haar vriendelijk wou bedanken voor de persoonlijke service en dat ze maar eens moest gaan werken aan haar sociale vaardigheden. Toen heb ik de mevrouw die na mij binnen is gekomen nog even gewaarschuwd dat OOK haar afspraak niet doorgaat, nadat zij ook al dik 3 kwartier had zitten wachten.

Toen nog een tijdje nagedacht of ik überhaupt nog wel hier geopereerd wilde worden. Toch gedaan.

De dag van de operatie ben ik begeleid door een assistente? Een vrouw in ieder geval. Super vriendelijk en ik voelde me helemaal op mijn gemak. Dokter Peters heeft me ook nog een bezoekje gebracht na mijn operatie. Nergens last van en was zo fris als een kikker. Nog 2 boterhammen gegeten en toen mocht ik naar huis.
Na de eerste dag werd de pijn wel steeds erger. Ik durfde mijn pijnstillers niet te nemen omdat ik nooit een ieder medicijn heb genomen. Nadat ik het na de 2e dag niet uit kon houden toch genomen; de hele nacht heb ik gespaced. De telefoniste zei dat ik dan maar moest stoppen met de pijnstillers. Na een week was de ergste pijn wel afgenomen, gelukkig!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 2,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

25 februari 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder