Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

10

“Ongelooflijk tevreden!”

Op 13 september heb ik mijn eerste consultatie gehad in Maastricht bij consulente Joanna. Ik werd hier fantastisch goed geholpen en al mijn vragen werden naar behoren beantwoordt. Ik ging er buiten met een duidelijk beeld van de totale kosten die het met zich zou meebrengen, de gewenste cup met daarbij het advies wat volgens haar het beste bij mijn postuur zou passen en een gepast antwoord op al mijn vragen. 1 maand later mocht ik op consultatie gaan bij Dr. Grabietz die mij meteen een duidelijke uitleg gaf over hoe de operatie zou verlopen en hoe het resultaat er zou uitzien. Op 5 december werd ik dan geopereerd en ook daar werd ik super vriendelijk onthaald en ging het allemaal best snel. De avond zelf nog werd ik opgebeld door de dokter om te vragen hoe het met me ging en of ik zelf nog vragen had. De dag nadien belde de praktijk me nog eens voor hetzelfde en om een controle afspraak vast te leggen. Ongelooflijk hoe goed alles wordt opgevolgd en hoe correct en goed je wordt behandeld. Ik ben enorm tevreden en zou iedereen deze praktijk aanraden voor plastische chirurgie te ondergaan!

R
Rosie

Kliniek: Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Specialist: Patrice Grabietz (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Rosie beveelt deze kliniek aan

06 december 2018

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

89
06 maart 2019 Borstvergroting
“ Beste keus ever! ” Kathy

Het consult zelf was een beetje rommelig. Dit vond ik wel jammer, maar heb daarvoor wel een gratis po bh gekregen. De operatie kon al snel plaats…

99
14 maart 2019 Borstvergroting
“ geweldige omgang ” Dana

Vond het echt een geweldige ervaring, zo lief zo goed geholpen. En een prachtig resultaat, raad het iedereen aan!! Dr. Hupkens is echt een topper.

98
25 februari 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Larisa

Na lang twijfelen ben ik toch nog super blij dat ik ben behandeld bij Diana Gabriels.