Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

59

“Vriendelijk en behulpzaam maar ook slordig ”

Diana is erg betrokken en dat is fijn.

Bij mijn eerste consult was ik een uur later aan de beurt dan afgesproken en mijn eerste afspraak met de chirug was een paar dagen van te voren afgezegd, terwijl ik al vrij had geregeld van werk. Na het gesprek wou ik thuis nog even over een paar dingen nadenken en had ik nog een paar vragen. Er werdt verteld aan de telefoon dat ik een week voor de operatie mijn chirug nog kon spreken. Hier heb ik op gewacht maar toen ik een week voor de operatie belde, kon dat niet En moest ik maar mailen. Al met al heb ik mijn antwoorden ( na veel bellen en erachteraan zitten) pas een dag voor mijn operatie gekregen. Wat ik erg vervelend vond.
Ook is het zo dat Diana en mijn chirurg Dr. O. Lapid over veel belangrijke dingen totaal iets anders zeggen. Ze spreken elkaar harstikke tegen. De nazorg na de narcose vond ik erg slordig. Bij het aandoen van mijn bh moest ik helpen omdat ze het ritsje voor niet dicht kregen. Maar dat zat voor me gevoel veel te strak en ze zeiden dat dat hoorde. Later deed het zo veel pijn en gaf ik dat aan, en toen bleek de bh inderdaad veel te klein te zijn en moest ik toch een grotere. Toen ik naar huis mocht waren ze ook nog mijn mobiel kwijt geraakt.

Wel werd er netjes gebeld die volgende dag met hoe het gegaan was. En kon ik dit ook vertellen.

Over Dr. O. Lapid ben ik positief. Moeilijk verstaanbaar omdat hij niet Nederland is. Maar wel een eerlijke en wijze man. Erg zakelijk.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 5,0Deskundigheid medische staf
  • 6,0De behandeling
  • 5,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

30 november 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder