Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

97

“Super!”

Na jaren lang gepest en onzeker te zijn geweest over mijn kleine borsten was 11-10-2018 eindelijk de dag dat aan dit alles een einde kwam. Ik ben geholpen door Drs. P. Grabietz en heb dit als prettig ervaren. Hij heeft me alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik twijfelde tussen 300cc en 350cc, maar als snel haalde hij deze twijfel weg door mij 350cc aan te raden. Ik ben super blij met het resultaat! Ik ben geopereerd in het World Eye Center in Amsterdam. Alles ging erg snel en ben super tevreden over de begeleiding/zorg die ik daar gekregen heb. Wat ik ook prettig vond was dat je de dag na de operatie nog even opgebeld word door je behandelend arts om te vragen hoe het met je gaat. Een dag later bellen ze je trouwens nog een keer.

De eerste drie dagen na de operatie vielen mij wel tegen. Ik had van te voren al wel gelezen dat het herstel van een operatie waarbij de prothese onder de borstspier is geplaatst wat pittiger is en dit klopt ook wel, maar na een kleine 2 weken voelde ik en alweer helemaal de oude.

Ik ben nu 6 weken na de operatie en heb gister me laatste nacontrole gehad.
Ook ben ik gister eindelijk bh’s wezen kijken. Het moment waar ik toch het meeste naar uit keek! Ik zit nu op 70D. In de aankomende maanden zal het nog iets gaan slinken dus ik zal denk ik uitkomen op een volle C.

Ik zou iedereen Praktijk Gabriels en Drs. P. Grabietz adviseren die op zoek is naar eerlijk advies.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

22 november 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder