Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

68

“Kort eerste consult, niet met de arts.”

In mijn proces heb ik verschillende klinieken bezocht. Online heb ik een afspraak gemaakt bij Diana Gabriels in Barendrecht.

Door verbouwing zaten ze tijdelijk in een ander gebouw wat er kaal uitzag. Ik werd gevraagd een lijst in te vullen bij aankomst en toen ik aan de beurt was voor het eerste consult mocht ik naar boven.

Ik verbaaste me dat het consult niet met de arts was. Bij andere klinieken had ik wel het consult met de chirurg die de operatie zou uitvoeren. Mijn consult was met Soma Ahmed.

Wat ik fijn vond was dat ik de protheses van binnen en van buiten mocht voelen. Ik gaf daarna aan dat ik mijn borsten in verhouding wil met de rest van mijn lichaam omdat ze nu wegvallen in het plaatje. Ik kreeg een prothese BH aan en daarin paste ik 350CC. Ik gaf aan dat ik dit best wel groot vond en dat ze wel prominent aanwezig waren. Ik kreeg toen 325 CC en dit was al beter, maar nog steeds vond ik ze vrij groot. Soma zei dat ik echt voor de 350CC moest gaan want deze stonden echt mooi. Ik antwoorde dat ik ze eigenlijk te groot vond waarop ik de reactie kreeg: ‘Ja maar daar doe je het uiteindelijk voor.’

Ik ben het niet met deze opmerking eens. Daar doe ik het helemaal niet voor, ik doe het omdat ik mijn onzekerheid wil wegnemen en graag meer in verhouding wil zijn. Ik doe het niet om ‘grote borsten’ te nemen.

Wat mij ook opviel was dat ik niet werd opgemeten. Andere klinieken hadden dit tot de millimeter nauwkeurig gedaan en daar was ik al geadviseerd dat ik beter niet over de 325 kon gaan gezien dat technisch niet zou passen, het zou dan gaan uitsteken aan beide zijden.

Ik heb toch een vervolg consult ingepland omdat ik toch graag de arts zijn mening wilde. Dit kon in Amsterdam dus dat was toegankelijker voor mij. Echter werd ik 3 dagen vantevoren gebeld of het verplaatst kon worden naar een andere tijd die dag. Tijdens dit telefoon gesprek kwam ik er achter dat het helemaal niet in Amsterdam was maar weer in Barendrecht.

Ik heb daarna de afspraak geannuleerd en gekozen voor een andere kliniek waar ik een beter gevoel bij heb qua professionaliteit. Overigens heb ik gekozen voor 310Cc.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • -Deskundigheid medische staf
  • -De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

10 november 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder