Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

91

“Borstvergroting dr Grabietz ”

Dr Grabietz (ik noem hem dr knapperd) is een ontzettende leuke en eerlijke arts. Hij is van te voren heel duidelijk over wat je kan verwachten en daardoor had ik geen onrealistische verwachtingen. Ik raad hem zeker aan! Praktijk Gabriels zelf is erg rommelig. Toen ik mijn eerste consult online had gepland werd ik de volgende dag gebeld dat de afspraak verzet moest worden. Prima kan gebeuren dus nieuwe datum afgesproken. Dik 1 maand verder dus dat was balen. Die dag zelf kreeg ik een mail (die ik gelukkig toevallig 1 uur voor vertrek bekeek)dat de afspraak niet door ging. Ik heb toen gefrustreerd gebeld en ze gaven aan dat ze mijn nummer niet hadden.. Halloooooo jullie hebben me laatst nog gebeld! Omdat ik 2 dagen later alsnog mocht komen ben ik bij gabriels doorgegaan. Het consult gesprek was prettig. Aardige consulente maar achteraf bleek een hoop van wat mij is verteld niet te kloppen. Ik zou volgens haar weinig last hebben en na 2 weken mijn dochter weer mogen tillen dus mijn man had 2 weken vrij genomen. Dit bleek na de operatie 6 weken te zijn en heb zeker 5 weken last gehad die mijn man extra vrij heeft moeten vragen.

2x hebben ze mij de verkeerde bh gestuurd (retouren ging wel erg snel), na de operatie (die overigens helemaal prima is verlopen) een recept mee gekregen voor de apotheek die niet werd geaccepteerd dus voor nood medicijnen van de kliniek mee gekregen. Die avond gebeld door dr Grabietz. Dat vond ik erg prettig.

Toen na 5 weken mijn borsten ontzettend scheef stonden (je hebt dus NIET meteen mooie tieten na de operatie) heb ik gebeld en afgesproken foto's ter beoordeling te sturen. Op die mail met foto's heb ik helaas nooit antwoord gekregen. Gelukkig staan ze inmiddels op hun plek😂

Nacontroles waren prima (met 2 weken consulente en 4 maanden chirurg)

Ik raad dr Grabietz 100% aan maar praktijk gabriels is rommelig wat een hoop stress oplevert. Iedereen aan de telefoon zegt iets anders (telefoon word wel altijd netjes opgenomen)

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

22 oktober 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder