Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

98

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

In mei heb ik het 1e consultgesprek gehad bij de praktijk in Amsterdam.
Het aanmelden voor het consult was niet helemaal goed verlopen, maar desondanks maakte ze deze dag tijd voor mij vrij. Hele vriendelijke mensen die in de praktijk je een warm en welkom gevoel geven. Tijdens het 1e consult de mogelijkheden besproken en de gelegenheid gekregen om thuis rustig de vragenlijst door te nemen.
Het 2e consult met de arts vond ongeveer 1,5 maand later plaats (dit door een wisseling van operatiedatum en arts). Ook dr. Jurgens straalt vriendelijkheid en rust uit. Ondanks dat deze man heel veel tieten op een dag ziet, behandelde hij mij met respect en gevoel (super fijn als je je er niet echt comfortabel bij voelt!)
Ook is deze man goudeerlijk; hij adviseerde mij namelijk om niet voor de 400cc (zoals aangegeven in het 1e consult) te gaan, maar voor 375cc. Dit zou namelijk zorgen voor een mooier resultaat. Uiteraard heb ik zijn advies opgevolgd.
Ik ben vorige week zaterdag (11-08) geopereerd door Dr. Jurgens in Amsterdam. Ingrid gaf mij een infuus en stelde mij op mijn gemak m.b.t. de narcose. Dr. Jurgens kwam nog even langs om alles af te tekenen en ik werd opgehaald om naar de OK. te gaan.
Er heerste een gezellige sfeer en iedereen maakte grapjes. Dit zorgde er voor dat ik op mijn gemak was en er vertrouwen in had.

Ik werd wakker gemaakt door een vriendelijke man. Ik mocht al vrij snel eten en wat drinken. Ondanks alle zenuwplasjes, kon ik ook al vrij snel naar het toilet (onder begeleiding). Je voelt wat nawerkingen van de narcose, maar ik mocht al vrij snel weer naar huis. Eerst even langs de apotheek geweest om de pijnstillers op te halen en daarna lekker uitrusten. Zondagochtend ben ik gebeld door de praktijk met de vraag hoe mijn 1e nacht was verlopen en mocht ik nog vragen stellen.

Ik ben inmiddels bijna een week verder. Ik heb de 1e nacht heel rot geslapen en veel last gehad van pijn bij de littekens (trekkerig gevoel). Ik ben gewend om op mijn zij te slapen.. dan valt het erg tegen als je alleen maar op je rug kan liggen. (bereid jezelf hierop voor met extra kussens enzo!)
De overige pijn valt me erg mee. Zo nu en dan wat jeuk en spierpijn. De eerste dagen veel paracetamol geslikt (voor de zekerheid), maar op dag 4 al zonder pijnstillers, goed te doen!

Over een week heb ik mijn controle en mogen mijn pleisters eraf. Als het goed is mag ik dan ook ein-de-lijk weer douchen, joeppie!
Ook mag ik over een week of 5 mijn postoperatieve bh inwisselen voor een echte bh.. hier kijk ik zo naar uit!! (nog even volhouden..)

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • - Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

16 augustus 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder