Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

96

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Op 30 januari had ik een afspraak bij praktijk Gabriels voor een gratis consult. Aangezien het erg druk was op de weg was ik wat te laat maar hier deden ze totaal niet moeilijk over. Voor het gesprek wist ik al 100% zeker dat ik een borstvergroting wou, en mijn gevoel was gelijk in het begin al goed over de kliniek, dus stond mijn keus gelijk vast.
Aangezien ik van ver moest komen en ik het zeker wist, mocht ik gelijk na dit gesprek, naar een intakegesprek met de arts. De arts (dokter Jurgens) was erg aardig en hij luisterde echt naar wat ik wou en gaf goed advies. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, en wist dan ook gelijk dat ik de goede keuze had gemaakt. Na dit gesprek kon ik een afspraak maken voor de operatie. Ik wou deze zo snel mogelijk omdat ik op het moment geen werk had, en ik het zeker wist. Gelukkig kon ik 2 weken later al terecht voor de operatie. De operatie was allemaal goed gegaan, en ook nadat ik wakker werd, waren ook hier erg aardige mensen die je verzorgde. Nadat ik wat gegeten en gedronken had en naar de wc was geweest mocht ik weer naar huis. De pijn viel heel erg mee aangezien ik pijnstillers had gehad. Toen ik bijna thuis was kreeg ik wel heel erg pijn vooral in mijn rug. Deze pijn hield de tweede dag ook nog aan. Ik vond de pijn in mijn rug erger dan aan mijn borsten, maar ik heb wel geprobeerd om het met zo weinig mogelijk pijnstillers te doen. Na een paar dagen zakte de pijn dan ook wel weer af, en werd het meer een zeurende pijn. Twee weken later had ik de eerste controle en mochten de hechtingen eruit, en alles zag er goed uit. Ik ben super blij met het resultaat. Ik vind dat ze er erg natuurlijk uitzien. In het begin voelde mijn borsten nog wel wat hard, maar dit werd steeds minder, en is nu bijna weg.
Nu 5 maanden later ben ik er nog steeds elke dag blij mee! Dit alles was boven mijn verwachting. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik deze keuze heb gemaakt, en zou ook iedereen deze arts adviseren!

S
Sabrina

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Sabrina beveelt deze kliniek aan

25 juni 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder