Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

98

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Op 6 april 2018 heb ik een borstvergroting ondergaan bij dr. Hupkens: 375 cc (rond), hp, cohesive II. Dit is werkelijk een van de beste keuzes van mijn leven geweest. Het is me ontzettend meegevallen, en ik zou het zo weer doen. Ik werd vrij snel wakker uit de narcose. Het eerste wat mij opviel was een soort druk op de borsten. Ik heb dit niet als pijn ervaren. Ik voelde me zelfs prima. Ik heb een broodje gegeten, kopje koffie en een blikje cola gedronken. Alleen bij het opstaan was ik een beetje lichtjes in het hoofd.

Prima geslapen 's nachts, weliswaar met een paar kussens in de rug. Het opstaan uit bed in de ochtend was lastig. Ik heb daarom de volgende nachten op de bank geslapen. Pijn viel nog steeds mee. Meer spierpijn en een strakke huid dan echt pijn. Geen steken, geen branderig gevoel. Wel netjes de medicatie genomen volgens gebruiksaanwijzing uiteraard. Ik kon zelf naar het toilet, aankleden etc. Wel had ik veel voorbereidingen getroffen. En dat kan ik iedereen aanraden: zet een magnetron op het aanrecht (indien deze normaal gesproken niet laag staat), borden, wat glazen, zodat je deze niet uit de kasten hoeft te pakken. Eten en drinken niet te hoog in de koelkast zetten, kleine flesjes drinken alvast losdraaien. En zorg voor makkelijke kleding.

De eerste dagen was het behoorlijk gezwollen, de huid stond strak en de borsten zaten hoog. Bij dag 3 begon de huid tussen de borsten geel te worden. Het resultaat vond ik na een paar dagen al heel mooi. Na 2 weken waren ze een stuk gezakt en waren mijn tepels voor het eerst niet meer gezwollen. Inmiddels, 8,5 week na de operatie, zijn ze een stuk zachter, en nog iets gezakt. Ze worden steeds mooier. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik kan dr. Hupkens iedereen aanraden.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

05 juni 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder