Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Na 2 zwangerschappen en veel gewichtverlies was ik niet meer tevreden met mijn borsten. Ik had altijd volle borsten van mij zelf en hier was weinig van over.

Eind maart 2018 had ik mijn eerste consult bij Diana Gabriels. Ik had de afspraak met de consulente. Zij luisterde naar mijn wensen en we hebben gekeken naar wat het beste bij mijn lichaam past. Zij adviseerde mij het tweede consult bij Dr. Gabrietz te ondergaan.

Twee weken later zat ik op consult bij Dr. Gabrietz. Hij luisterde heel erg goed naar mijn wensen en gaf daarbij zijn advies. Ik had gelijk een heel fijn gevoel bij hem.

Thuis zat ik toch nog met vragen en heb ik weer contact op genomen met Diana Gabriels. Binnen een week kon ik bij Dr. Gabrietz op gesprek komen. Hij heeft de laatste vragen beantwoord en ik was gerust gesteld. Twee dagen daarna werd ik geopereerd in de Worldeye kliniek te Amstrerdam.

Ik ben daar super netjes geholpen. Voor de operatie heeft Dr. Gabrietz alles nog een keer door genomen. Daarna ging alles heel fijn. Mocht ik het op nieuw doen zou ik zeer zeker voor Diana Gabriels en Dr. Gabrietz kiezen. De arts kwam heel kundig en ook heel sociaal over. Wat ik fijn vond is dat hij de tijd voor je neemt.
Dr. Gabrietz heeft mij weer mijn vrouwelijkheid terug gegeven. Ik heb mijn volle borsten weer terug. Ze zijn nu 2 weken na de operatie al prachtig.

Het contact met Diana Gabriels verliep heel fijn. De avond na de operatie ben ik nog door Dr. Gabrietz gebeld dat vond ik heel fijn. De volgende dag werd ik door een medewerkster van Diana Gabriels gebeld. Keurig netjes allemaal!

P
Pamela

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Pamela beveelt deze kliniek aan

09 mei 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder