Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Na een jaar erover nagedacht te hebben, heb ik begin dit jaar de knoop doorgehakt. Ik ben eerst op consult geweest bij Bergman Clinics, maar had het gevoel dat ik een nummertje was, alles ging zo snel en ik had niet eens tijd om vragen te stellen. Vervolgens bij Praktijk Gabriels geweest, waarbij ik een consult had met Diana. Ze nam de tijd voor me en ik kon alles vragen wat ik wilde. Ze raadde mij 375 cc (cohesive siliconen) HP rond, dual plane aan. In eerste instantie vond ik het een beetje te groot ogen, vooral omdat ik vrij smal ben. Ik heb kenbaar gemaakt dat ik heel graag geholpen zou willen worden door dr. Kevin Peters n.a.v. research online. Daarnaast gaf ik aan dat ik alleen in april vrij kon krijgen van werk (bij voorkeur op 11 april). Hoewel dr. Peters helemaal vol zat, heeft ze hem ter plekke gebeld om te vragen om nog een aantal dagen in april vrij te geven. Dit is ook de datum die ik uiteindelijk gekregen heb, waar ik natuurlijk superblij mee ben.

Een maandje later had ik mijn consult bij hem en hij raadde mij eveneens 375 cc aan. Ik sprak mijn twijfels uit, maar hij gaf aan dat het natuurlijk zou ogen en absoluut niet buiten proporties zou vallen. Ik besloot om te vertrouwen op zijn professionele mening en op 11 april ben ik geopereerd in het Janssen Kliniek in Oisterwijk. Om 13:15 werd ik onder narcose gebracht en om 14:00 kwam ik bij op mijn kamertje. Alles was goed verlopen en ik kon naar huis.

De volgende dag ben ik door Diana gebeld, ze wilde weten hoe alles verlopen was en gaf nog een paar tips. Daarna een afspraak gemaakt voor de eerste controle (die morgen plaatsvindt). Een dag later kwam ik erachter dat ik mijn schoenen en prothesekaart in het Janssen Kliniek vergeten ben. Bij navraag bleek dat deze opgestuurd waren naar Praktijk Gabriels. Ik belde ze op om te zeggen dat ik deze over 2 weken bij mijn controle wel zou ophalen. Enkele dagen later kreeg ik echter alles thuis bezorgd. Wat een service!! Daarnaast hebben ze ook een paar mooie presentjes meegestuurd (een mooie sweater en prachtige nagellak). Superlief!

Ik ben nu 2 weken verder en nu al zooo tevreden met het resultaat! Geen seconde spijt van gehad. Er worden negatieve verhalen over praktijk Gabriels verteld, maar ik ben blij dat ik daar geen gehoor aan heb gegeven en op mijn gevoel ben afgegaan. Diana en dr. Peters, mijn dank is groot!! Net als mijn borsten overigens :)

W
W.

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
W. beveelt deze kliniek aan

23 april 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder