Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

92

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Het eerste gesprek was een consult. Hierbij heb ik duidelijk mijn wensen doorgegeven door middel van een foto, ik wist namelijk precies hoe ik wilde dat mijn borsten eruit zouden zien. De consulente wist ook direct welke volumemaat prothese ik moest hebben, namelijk 375 cc. Bij het passen was ik gelijk tevreden. Alle vragen die ik had, werden ook duidelijk beantwoord door de consulente Soma Ahmed. Ik kon ook vrij snel terecht voor een afspraak voor de operatie.

Het tweede gesprek was met Drs. Grabietz. Hierbij had ik nog een keer aangegeven wat mijn wensen waren. Tijdens dit gesprek werden ook de foto's afgenomen en de zones afgetekend. Dit tweede gesprek vond ik heel beknopt, wat bij mij voor veel twijfels zorgde, maar achteraf blijkt dat de mensen die bij de praktijk Gabriels werken wel echt weten wat ze doen en je daarop kan vertrouwen. Deze twijfels heb ik uiteindelijk ook los kunnen laten en achteraf ben ik meer dan tevreden. Drs. Grabietz heeft ook geadviseerd dat hij mogelijk een kleinere volumemaat, namelijk 350 cc zou gebruiken i.v.m. of het zou passen. Dit advies heb ik aangenomen, omdat dit vooral te maken had met of de prothese zou passen of niet. Ik heb het advies van de chirurg en de consulente aangenomen en ben hier erg over te spreken. Heb geen enkel spijt van het kiezen voor deze praktijk.

De dag van de operatie verliep heel verzorgd. Het ontvangst was heel vriendelijk en het personeel probeert je echt gerust te stellen en je positief de operatie in te laten gaan.
Na de operatie zijn ze ook heel zorgzaam voor je.

Al met al een hele fijne ervaring. Nu een week na de operatie ben ik al onwijs blij met hoe m'n borsten eruit zien en voel ik alleen nog de pijn van de hechtingen.

P
Patricia

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Patricia beveelt deze kliniek aan

28 maart 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder