Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Op vrijdag 17 november 2017 had ik mijn eerste consult voor een borstvergroting bij Praktijk Gabriels in Barendrecht. Ik werd geholpen door Diana Gabriels zelf. Zij heeft de tijd genomen om mij te helpen bij mijn keuze. Ze heeft mij verschillende aantal cc's laten passen en advies hierover gegeven. Ook heeft ze met mijn telefoon foto's gemaakt, zodat ik het later nog terug kon bekijken. We hebben dezelfde dag gelijk een afspraak gemaakt voor de operatie. Dit kon in principe binnen twee weken, maar ik heb ervoor gekozen om de operatie te plannen op zaterdag 16 december 2017. Diana heeft de tijd voor mij genomen tijdens mijn consult, dit vond ik zelf heel fijn. Ook is ze super vriendelijk waardoor ik erg op mijn gemak gesteld werd.

Op zaterdag 16 december 2017 ben ik geopereerd. Ik ben geholpen door specialist Pieter Hupkens in de kliniek in Vlaardingen. De verpleegkundigen en de artsen waren daar super vriendelijk en ik werd hartelijk ontvangen en goed geholpen. Voor de operatie heeft dokter Hupkens mij afgetekend. Hij nam hier ruim de tijd om alles zo precies mogelijk af te tekenen voor het beste resultaat. Hij kan in het begin wat stug overkomen, maar als je hem beter leert kennen is het een hele vriendelijke man die je zo goed mogelijk wilt helpen. Ik kon goed met deze arts opschieten, waardoor ik met een gerust hart de operatie inging.

Wat betreft de operatie ben ik super tevreden. De artsen hebben mij goed geïnformeerd over wat er ging gebeuren tijdens de operatie en qua narcose (dat was voor mij de eerste keer). Na een uur was ik al geopereerd en werd ik naar de uitslaapkamer gebracht. Ook daar was het personeel super vriendelijk en behulpzaam. Twee uur na de operatie kon ik alweer naar huis.

De pijn na de operatie is mij erg meegevallen. Ik had voornamelijk de eerste drie dagen veel last, maar met de meegekregen medicatie was dit prima uit te houden! Na een week was de ergste pijn weg en kon ik alles weer zelf doen (douchen, aankleden etc.). Na twee weken kon ik op controle komen in de praktijk in Barendrecht. Hier ben ik toen geholpen door Melanie. Zij heeft de laatste twee hechtingen netjes eruit gehaald (de rest was al uit zichzelf opgelost). Ook zij was super vriendelijk en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar!

Ik ben nu 4,5 week verder en ben onwijs blij met het resultaat. Ik kan Praktijk Gabriels, de kliniek in Vlaardingen en vooral de arts Pieter Hupkens aan iedereen aanbevelen! Iedereen ontzettend bedankt voor de goede hulp en het mooie resultaat!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

17 januari 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder