Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

92

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Na verschillende klinieken bezocht te hebben, ging ik als laatste optie nog op consult bij de praktijk van Diana Gabriels. Ik geef eerlijk toe dat ik sceptisch was, gezien het prijsverschil met de 'bekendere' klinieken, maar al gauw werd me duidelijk dat dat niks met de kwaliteit van de artsen en/of de implantaten te maken had. Het eerste consult was een prettig gesprek en hoewel ik nog twijfelde over de maat (ondanks het advies van de consulente en het passen met speciale bh) wist ik meteen dat dit de kliniek voor mij werd en heb ik een operatie datum vast laten zetten.
Na een aantal weken mocht ik op gesprek met de chirurg dr. Hupkens. Dit verliep iets minder prettig voor mij dan ik had gehoopt en ik ging weg met twijfels... misschien was dit niet de chirurg voor mij? Ik heb er een paar dagen over nagedacht, maar omdat mijn datum al vast stond en ik inmiddels niet meer wilde wachten na m'n lange zoektocht, wilde ik de boel ook niet zomaar afblazen. Toen heb ik de praktijk gebeld en mijn gevoel uitgesproken. Er werd heel goed naar me geluisterd en om me gerust te stellen kon ik dezelfde dag nog terecht voor een extra consult met Diana zelf. Dit heb ik meteen gedaan en zij overtuigde me dat dr. Hupkens echt heel goed was in zijn werk en zeer professioneel en dat ik me absoluut geen zorgde hoefde te maken. Na dit gesprek was ik er ook meteen uit welke maat het zou gaan worden. Dit keer verliet ik het gesprek met een geweldig gevoel en een paar weken later was het zover.
In de kliniek waar de operatie uitgevoerd werd, werd ik nogmaals erg op mijn gemak gesteld en alle medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De operatie verliep goed en de nazorg na afloop was ook heel fijn.
Na 1 dag werd ik alweer gebeld door de praktijk om te vragen hoe het ging en om een afspraak te maken voor de nacontrole. En in de dagen daarna heb ik regelmatig gebeld met vragen en werd ik iedere keer weer vriendelijk en geduldig te woord gestaan.
Nu ben ik ruim 2 weken verder en nu al superblij met het resultaat, hoewel het nog lang niet allemaal op de juiste plek zit. Ik zou deze praktijk aan iedereen aanraden!! Ik ben er in ieder geval heel erg tevreden over!

M
Moniek

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Moniek beveelt deze kliniek aan

14 november 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder