Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Vrijdag 27 oktober was voor mij ‘de grote dag’. Ik werd geholpen in de kliniek in Vlaardingen. Wij waren er netjes op tijd, werden netjes geholpen door de dame achter de balie Wendy (dacht ik dat mevrouw heette). Helaas liep het wat uit hierdoor langer moeten wachten voordat ik geholpen werd.
Rond 11.20 uur geroepen om me om te gaan kleden, tekenen door de arts en de anastesist kwam nog een keer alles checken. Eigenlijk was ik heel relaxed alleen erg bang voor de narcose+infuus. Dokter Hupkens stelde me op mijn gemak en de lieve anastesist deed dat ook. Alles getekend en gecheckt en wel gingen we naar de OK rond 11.45 uur. Hier waren 2 super lieve (ik denk) van Surinaamse afkomst dames. Wat een schatten! Stelde mij op Mn gemak, nog even een oppervlakkig fijn praatje. Mocht de hand van een van de dames vasthouden tijdens het ‘aanleggen’ van het infuus. Ik voelde me goed, had er vooral mega veel in in! Draaide nog even Mn schouders en probeerde wat ontspannen te liggen en weg was ik.
Op de uitslaapkamer werd ik heel fijn wakker en voelde me gelijk erg goed. Rond 12.45 uur was ik echt wakker en voelde me gelijk heel fief! Lulde de oren van iedereen kop. Ook de dame op de uitslaapkamer was een lieverd! Kreeg een bekertje water daarna een beschuitje met Jam, kopje thee en nog een pakje appelsap. Ook dokter Hupkens kwam nog even kijken of alles goed ging en hielp met het aan doen van de speciale bh. Om 14.30 uur was ik al aangekleed en mocht ik lekker naar huis toe. Eenmaal thuis voelde ik me nog steeds erg goed. Zaterdag zelfs een klein stukje buiten gelopen en gebeld door Diana Gabriels om te checken hoe ik me voelde en voor het maken van een afspraak voor de nacontrole. Zondag had ik onwijs veel pijn en kon ik echt niets, flinke bijwerking van de narcose. Maandag ging het weer ietsjes beter, dinsdag weer iets minder en voor het eerst ook misselijk geweest. Gister (woensdag) voelde ik me weer goed ook weer buiten geweest en wat kleine dingetjes in huis gedaan. Vandaag voel ik me ook goed inmiddels zit ik dan ook al op dag 6. Ook Mn borsten zijn al netjes aan het zakken en ben super blij met het resultaat!

Het eerste consult bij Diana liep flink uit, ruim een uur moeten wachten. Tweede consult met Hupkens liep een halfuurtje uit. Alle vragen die ik nog had netjes beantwoord. Dokter Hupkens kwam over als een hele kundige man. En nu ik het zelf heb mogen ervaren is dat ook echt zo! Wat een vakman!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

02 november 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder