Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

96

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Al heel lang wilde ik een borstvergroting, maar ik durfde de stap niet te zetten. Uiteindelijk heb ik besloten om ervoor te gaan en ben ik na veel research uitgekomen bij praktijk Gabriels. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat en ben blij dat ik de stap gezet heb. De operatie en pijn nadien is mij ook alles meegevallen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik vriendelijk geholpen ben en ook de telefonische bereikbaarheid van de praktijk is prima.
Het eerste gesprek (niet het gesprek met de arts) was erg uitgebreid en er werd zeker de tijd voorgenomen, ik heb daar al mijn vragen kunnen stellen. Wat mij wel opviel was dat het gesprek met de arts haastig verliep (het was die avond ook druk), waardoor ik thuis kwam en dacht "o dat ben ik vergeten te vragen". De dag van de operatie verliep erg gestructureerd, iedereen was vriendelijk en ik werd gerustgesteld. Na die tijd voelde ik mij heel goed en mocht al snel weer naar huis. Ik moest mij echter al om 11.30 uur melden en werd om 13.00 uur geroepen om richting de o.k. te gaan. Dat is best lang wachten en dan ben je al vanaf de avond ervoor nuchter en zit je vol spanning. Mijn vriend vond het jammer dat hij mij alleen mocht halen en brengen en verder niet bij mij kon zijn, ook werd hij pas heel laat gebeld dat alles goed verlopen was (dit kwam door drukte). Wat ik miste was voordat je naar huis gaat nog even wat uitleg, dat verliep allemaal heel gehaast, maar het bleek die dag dan ook heel druk te zijn en je kan met vragen natuurlijk ook altijd de praktijk bellen.
Al met al ben ik heel tevreden over mijn borstvergroting en zal ik kliniek Gabriels zeker aanbevelen!

J
Johanneke

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Johanneke beveelt deze kliniek aan

09 augustus 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder