Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

97

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Al jaren droomde ik van borsten. Ik ben 25 jaar en had tot 2 weken geleden net een AA cup... ik vond het vreselijk. Samen met mijn moeder zijn wij langs diverse klinieken geweest om te kijken wat er mogelijk voor mij was, onze zoektocht stopte bij Diana Gabriels.

Het personeel nam de tijd voor mij en luisterde echt naar mijn wensen. Tijdens het eerste consult werd ik hopeloos verliefd op de 450cc Cohesieve gel ronde protheses, ik had dan echt borsten! Helaas moest ik de pasmodellen weer inleveren..

Het tweede consult was met Kevin Peters zelf. Er waren in de tussentijd aardig wat vragen bij mij opgekomen en deze werden ook allemaal eerlijk beantwoord. Wat mij echt vertrouwen gaf in deze arts was dat hij de eerste artd was (ik had er ondertussen al 4 gezien) die zag dat mijn rechter borstkas verder naar voren stond dan mijn linker. Toch heel gek dat verder geen enkele arts dat was opgevallen maar Kevin Peters zag het meteen en wees mij erop, helemaal top! Ook was hij de enige die aandacht had voor de stand van mijn tepels, weer een punt voor hem!

Op 27 juni zou ik dan eindelijk na 25 jaar borsten krijgen, maar ik twijfelde. Had ik wel de juiste maat gekozen? Binnen een dag kon ik al terecht om te passen en deze keer bij Diana zelf. De liefde voor de 450cc werd weer bevestigd en ik voelde me in en in gelukkig!

27 juni 2017 ben ik uiteindelijk geopereerd, wat een fantastische dag en wat heb ik een lol met mijn moeder gehad. Ik ben geopereerd in de Jansen kliniek in Oisterwijk wat super mooi, modern en profecioneel eruit zag. Iedereen was aardig, stelde mij op mn gemak en lachde met mij toen ik mijn 2 borsten eindelijk kon voor het eerst kon voelen. De operatie was geslaagd en ik mocht al snel naar huis.

Vandaag ben ik op controlle geweest. De littekens zien er al top uit maar omdat er nog aardig wat vocht in mijn borsten zit heb ik een borstband gekregen. Dit werd meteen geregeld, uitgelegd en meegegeven.

Ik waardeer de eerlijkheid van het personeel en de arts vooral. Geen mooie verhalen maar een mooi eindresultaat is wat telt.

Over 3 maanden mag ik terug komen voor mijn laatste controlle, maar ik voel mij nu al gelukkiger dan ooit tevoren over mijn lichaam.

Van net AA cup naar een mooi D80 cup!

V
Vera

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Vera beveelt deze kliniek aan

12 juli 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder