Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

98

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Na veel recensies gelezen te hebben en bij meerdere praktijken op gesprek te zijn gegaan heb ik gekozen voor Diana Gabriels. Ik heb het consult gesprek en het gesprek met de arts Kevin Peters beide als zeer fijn ervaren. Er wordt echt naar je geluisterd. Het enige nadeel vond ik dat de afspraken allebei heel erg uitliepen (gemiddeld een uur) daar baalde ik op het moment wel erg van, maar je kunt het ook zo bekijken dat ze echt de tijd voor je nemen.

Diana is heel kundig en weet echt alle ins en outs van het vak. Ze heeft maar een paar woorden nodig en wist eigenlijk al precies wat ik wilde. Ze vertelde ook echt alles al uitzichzelf, en daarbij resste mij eigenlijk niet eens meer vragen. Ik ging heel fijn gevoel bij het consult weg.

Ik ben overigens ook heel netjes te woord gestaan door de rest van het team van Diana Gabriels, niets is teveel en je kunt altijd tussendoor bellen met vragen.

Ongeveer een week van te voren kreeg ik de bevestiging met tijdstip per e-mail bevestigd. Dit is vroeger als dat je normaliter krijgt, dus daar was ik erg blijf mee. Wat ik wel een nadeel vond is dat ik eigenlijk geopeerd zou worden in een kliniek in Vlaardingen en nu op de bevestiging een kliniek in Oisterwijk stond. Ik heb de praktijk nog wel even gebeld en aangegeven dat ik dit wel wat slordig vond, maar er werdt gelijk excuses aangeboden en doorgegeven dat ze hier op zullen letten. Ik had in ieder geval dezelfde arts, dus dat was voor mij het belangrijkste.

Eenmaal in de kliniek in Oisterwijk moest ik er om 11:30 uur zijn. We werden er erg netjes ontvangen en al het personeel was heel erg aardig. Ik werdt pas rond 13:00 uur geholpen, maar dit schijnt de procedure te zijn, ze laten de mensen wat vroeger komen i.v.m. uitvallers. Dat was wel een beetje balen, omdat je al zenuwachtig bent, maar ergens ook wel begrijpelijk.

Eenmaal op de OK waren Kevin Peters en zijn mensen mij erg op mijn gemak aan het stellen, echt super lieve mensen waren het!

Toen ik wakker werdt mocht mijn vriend er gelijk bij, kreeg ik van een hele aardige mevrouw een boterham en een kopje thee en mocht ik na het plassen eigenlijk meteen naar thuis als ik me goed voelde.

De dag na mijn operatie ben ik gebeld door een medewerker van het team van Diana Gabriels om te vragen hoe het met mij ging en er werdt gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor de controle voor over 2 weken.

Kortom, uit mijn recensie blijkt wel dat ik heel erg tevreden ben over Diana, haar medewerkers, Kevin Peters en de overige artsen en alle medewerkers uit de kliniek in Oisterwijk. En kan ook iedereen Diana Gabriels en Kevin Peters aanraden!



S
Shirley

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Shirley beveelt deze kliniek aan

24 mei 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder