Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

94

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Mijn intake gesprek en consult zouden beide in december op dezelfde dag zijn. Intake verliep erg vlot, kort maar krachtig. Ik had mijzelf al goed ingelezen dus had weinig vragen. Mijn consult zou die dag met dr. Hupkens zijn na 1,5 uur was hij nog steeds niet aanwezig vanwege een operatie die uitliep. Ik woon in de buurt, dus had een nieuwe afspraak gemaakt. Vanwege een aanvaring met dr. Hupkens had ik ervoor gekozen de operatie niet meer bij hem door te laten gaan, voelde mij niet meer op mijn gemak bij hem. Deze annulering was al binnen de 2 weken voor de operatie. Annulering mag voor 2 weken daarna niet meer. Diana heeft netjes voor mij geregeld dat als ik mijn operatie niet meer door hem wou laten uitvoeren dit niet hoefde en ik mijn geld zou terug krijgen. Dit is ook keurig nagekomen.

Wegens gebondenheid aan vrije schooldagen is er wat tijd overheen gegaan voor ik weer geopereerd zou kunnen worden. Mijn 2e arts uitgezocht gelijk een consultafspraak en OK afspraak voor vastgezet. Consult bij dr. Peters gehad waarna ik terug kwam bij de balie en de jongedame mij vertelde dat dr. Peters helemaal niet opereert op mijn gewenste dag! Zij had in Juni weer plek voor mij, terwijl ik expres vroeg van tevoren al een OK afspraak had vastgezet. Ik zei dat ik graag wou dat zij met een andere oplossing kwam, want ik zit gebonden aan school. Dit was immers hun fout en niet de mijne. Het enige antwoord wat ik kreeg is dat zij niks anders voor mij kon beteken. Hier ging ik niet mee akkoord en door het lezen van veel ervaringen wist ik dat Diana in zulke situaties er alles aan doet om wat te regelen voor haar klanten. Ik heb op dat moment ook aangegeven dat ik graag verder door Diana geholpen wou worden. Joanna (haar dochter) stond hiernaast en heeft het vervolgens overgenomen zij heeft voor mij een dag later een OK datum bij dr. Grabietz ingepland. Wel moest ik een week later weer terug komen voor een consult gesprek, maar dat nam ik dan maar voor lief. Als 'goedmaker' voor het moeilijkheden kreeg ik van Joanna een postoperatieve bh mee.

Week later op consult bij dr. Grabietz. Het liep 1,5 uur uit. Het is ook zo dat dr. Grabietz erg lang de tijd neemt om zijn cliënten alles rustig en duidelijk uit te leggen, hij neemt goed de tijd voor ze. Heel fijn gesprek gehad voelde mij op mijn gemak bij hem. Hij tekende zelfs mijn borsten al af om te laten zien hoe het ongeveer zou worden en waar het litteken zou komen.

Ik was erg zenuwachtig nog nooit geopereerd, maar voor je het weet ben je wakker en zitten ze erin! Pijn is erg goed te doen met de medicijnen. Ik vond de dag na de operatie het ergst en vanaf dan gaat het met de dag beter. Het is voornamelijk een drukkend gevoel. 350cc genomen van een 75A naar 75D.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

18 mei 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder