Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

96

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

3 weken geleden ben ik geopereerd door dokter Kevin Peters via Praktijk Gabriëls en ik ben nu al onwijs blij met het resultaat!! Het personeel bij praktijk Gabriëls is erg vriendelijk en toen mijn operatie onverhoopt werd verplaatst wegens mijn suikerziekte ben ik zeer zeer goed en persoonlijk geholpen door Diana zelf om toch nog zo snel mogelijk geopereerd te kunnen worden en ook nog bij de beste arts (en mijn eerste keus).
De operatie viel mij de eerste 2 dagen best zwaar, omdat ik nog jong ben waren mijn spieren nog erg strak en daar heb ik best last van gehad, maar na vier dagen ging ik al even een uurtje het huis uit en zo ging het elke dag een beetje beter. Bij mijn operatie in Kliniek Janssen te Oisterwijck was de zuster zo ontzettend lief voor me, dit zal ik nooit vergeten! Ze heeft me letterlijk met alles geholpen en ook al kon ik wat kattig zijn door de pijn, ze bleef vriendelijk en behulpzaam!
Na 5 dagen durfde ik mijn postoperatieve BH voor het eerst uit te doen om te kijken en wat waren ze al mooi!! Ik had nooit verwacht dat ze na zo'n korte tijd al zo mooi gelijk stonden en ze waren ook heel mooi rond. Nu 3 weken verder beginnen ze eindelijk wat in te dalen en ik kan niet wachten tot ik over 3 weken een gewone BH mag kopen en dragen !

Ik wil Kevin Peters bedanken voor zijn deskundigheid en ook bereikbaarheid voor vragen! Ook Diana zelf en de meiden die daar werken, super fijn dat jullie altijd bereikbaar zijn en vragen willen beantwoorden, dat geeft geruststelling! Ga zo door!
Het enige verbeterpuntje wat ik kan geven is misschien wat planning, dit gaat soms wel eens mis heb ik gehoord ook van anderen bij Praktijk Gabriëls, maar ik ben van mening dat dat komt omdat er zo veel meiden hun droom word waargemaakt in een korte periode en omdat er allemaal artsen bij hun werken over heel het land.

Ik raad iedereen Praktijk Gabriëls aan!! En voor tips kijk ook even op www.borstenforum.com , hier heb ik zelf heel veel hulp en geruststelling vandaan!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

13 april 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder