Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

87

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

De operatie zelf ben ik uiterst tevreden over, Dokter Hupkens verstaat zijn vak. Echter de communicatie en ontwikkelingen naar de operatie toe vanuit Praktijk Gabriels was wel rampzalig. Nu had ik het geluk dat mijn zusje 2 weken eerder een borstvergroting had ondergaan daar dus ik kon wat dingen van haar afkijken wat geruststelling bracht.
Eerste consult werd zonder mijn medeweten verschoven naar een andere dag, vervolgens zit ik in de auto naar het daadwerkelijke consult toe wordt ik gebeld dat ze deze wilden afzeggen. Kijk je dan zoveel weken naar uit! (Telefonisch personeel is ook niet allemaal even vriendelijk.)
Tijdens het consult had ik niet echt de indruk dat ik in de mogelijkheid was alles te kunnen proberen. Heb maar 1 maat kunnen passen. Bij mijn tweede consult met dr Hupkens kon ik ook geen andere maat passen, deze lagen niet op die locatie. Ik heb dus uiteindelijk maar moeten gokken hoeveel cc ik erin zou doen.
Toen kwam ik thuis en bleek dat ze mij geen formulieren hadden laten ondertekenen dus moest ik alles thuis printen, ondertekenen, inscannen, weer opsturen.
Operatie is prima verlopen. Volgende dag zou ik gebeld moeten worden (weet ik van mijn zusje) is niet gebeurd dus na een week heb ik zelf maar gebeld voor de nacontrole. Er werd mij toen verteld dat er een voicemailbericht ingesproken was, heb ik niet eens...

Kortom de behandeling zelf ben ik uiterst tevreden over maar de weg ernaartoe heeft echt communicatief verbetering nodig (mail contact verloopt tevens wel rap en prima). Ik was echt onzeker terwijl ik toch wat had kunnen afkijken bij mijn zusje. Wat meer geruststelling zou op zijn plaatst zijn. Het is toch een life-changing experience. Daar valt wat punten te scoren.

I
Iris

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 5,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Iris beveelt deze kliniek aan

03 april 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder