Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

87

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Mijn operatie stond gepland op 27 januari 2017. Een paar dagen van te voren kreeg ik te horen hoe laat ik aanwezig moest zijn bij de kliniek te Vlaardingen, dit was om 7:30 uur. Op de dag zelf was ik zo zenuwachtig, ik wilde ook niet te laat komen waardoor ik al om kwart voor 7 de deur uit ging (Vlaardingen is voor mij een 20 a 30 minuten rijden). Ik was dus ruim op tijd bij de kliniek.

Bij binnenkomst werd ik keurig geholpen, de man achter de balie vroeg nog of ik nuchter was en moest een kleine vragenlijst invullen zodat ze zeker zouden zijn van hun zaak. Ik mocht nog samen met mijn vriend wachten in de wachtzaal totdat ik geroepen werd. Van te voren werd door dhr. Hupkens mijn borsten afgetekend.

Uiteindelijk werd ik rond kwart voor negen geholpen, dit omdat er nog een andere vrouw voor mij was. Het medisch team wat mij hielp voor/tijdens en na de behandeling waren super! niks op aan te merken. Ze stelde mij heel erg gerust en zorgden er voor dat alles ook goed verliep. Ook op de uitslaap kamer waren de vrouwen die daar werkten zorgzaam. Ze vroegen elke keer hoe het met me ging en of ik nog wat te eten of drinken wilde. Ook hielden ze mijn hartslag constant in de gaten. Bij het wakker worden van de operatie kreeg ik ook gelijk een dextro.

Nadat ik twee uur in de uitslaapkamer had gelegen mocht ik naar een ander kamertje lopen en daar kon ik weer mijn vriend zien omdat ik daar gelijk naar vroeg toen ik wakker werd. Toen ik daar zat en mijn vriend eenmaal bij mij was, werd ik niet goed, ik zei tegen mijn vriend dat hij een verpleegster moest roepen en eenmaal toen ik dat zei viel ik flauw. Ik weet het nog goed dat ik wakker werd en de verpleegster aan mijn arm zat en ik even niet meer wist waar ik was. Op dat moment even schrikken maar ze schoten gelijk hulp toen ik daarvan wakker werd. Ik kreeg een dextro en wat drinken en kon nog even gaan liggen. Toen ik weer wat kleur op mijn gezicht kreeg en ik me na een tijd weer goed voelde mocht ik dan naar huis toe. Ik viel denk ik flauw omdat ik natuurlijk de hele nacht/ochtends niks had gegeten en voor mij, maar dat ligt denk ik per persoon anders, door de narcose wat nog in mij zat.

De dagen daarna heb ik rustig aan gedaan. Ik was nog wel een klein beetje duizelig af en toe maar dat is ook wel logisch na de operatie. Na een weekje voelde ik me alweer fit!

Al met al raad ik de operatie bij dhr. Hupkens aan. Ik ben zeer tevreden over het resultaat wat ik tot nu toe heb gezien!

A
Allanah

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Allanah beveelt deze kliniek aan

07 februari 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder