Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

90

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Eerste afspraak bij kliniek was heel goed bevallen ondanks sommige slechte recensies op het internet. Ik heb rekening gehouden met uitloop van afspraken en slecht bereikbaarheid van de kliniek. Beiden heb ik niets van gemerkt. Ik heb mijn eerste consult gehad met Desiree. Dit consult was heel fijn en ik voelde niet dat er gehaast te werk moest gaan, ze nam alle tijd voor mij en ik mocht zo vaak wisselen van pasprotheses als ik wilde. Ook adviseerde ze mij goed en ik mocht zo vaak langskomen als ik wilde als ik nogmaals wilde passen.

1 week van te voren kreeg ik een mail met het tijdstip van operatie. Ik ben geopereerd in Vlaardingen. Ik moest half 9 aanwezig zijn. Tijd van operatie weet ik niet meer, het was voor mij natuurlijk een spannende dag. Ik werd mee naar achter genomen, mijn vriend mocht toen niet mee, ik moest mij omkleden en wachten in een kamertje waar dr. Peters kwam. Er werden foto's gemaakt en al snel werd ik opgehaald om mee te komen naar de operatiekamer. Ik kreeg een warme deken over mij heen en alles verliep heel snel. Ik werd wakker in de recoverykamer. Hier werd ik goed in de gaten gehouden en kreeg pijnstillers omdat ik erg pijn had. Zodra ik mij goed genoeg voelde kreeg ik wat te eten en drinken. Ik had niet het idee dat ik snel weg moest om plek te maken voor de volgende. Wat ik wel vreemd en wel wat pijnlijk vond is dat toen ik geholpen werd met het aankleden dat de bh over mijn hoofd getrokken werd terwijl de bh een voorsluiting heeft, mijn armen moest ik dus helemaal omhoog doen wat eigenlijk afgeraden wordt. De meneer zei dat hij niet zo goed was met bh's. Dus dat was een minpuntje maar dat heeft niet zoveel te maken met Diana Gabriels lijkt mij.

1 dag na de operatie ben ik gebeld door kliniek Diana Gabriels. Dit was een goed gesprek. 3 weken na de operatie zijn de pleisters eraf gehaald en knoopjes los gehaald. De wonden zagen er goed uit. Nu 4 weken na de operatie heb ik minder pijn. Als ik vragen heb of langs wil komen bij de kliniek mag dat gewoon.

Mijn ervaring was dus uitstekend en ik zou zo een ander deze kliniek aanraden. Ik heb mij geen 1 keer onbelangrijk gevoeld en ik ben goed geholpen door de arts, verpleegkundigen en de medewerkers bij Diana Gabriels.

L
L

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,5Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 9,1Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
L beveelt deze kliniek aan

30 januari 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder