Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

87

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Ik heb onlangs, 14 jan 2017 mijn borstvergroting ondergaan. Alvorens daadwerkelijk de borstvergroting te hebben laten uitvoeren, gaat er natuurlijk een traject aan vooraf. In mijn beleving mag hier het één en ander verbeterd worden. De kliniek was niet altijd bereikbaar. Ook gemaakte terugbelafspraken werden niet (altijd) nagekomen. Verder is er ook tijdens de gemaakte afspraken -1e gratis advies en consult Arts, het één en ander niet vlot verlopen. Bij het eerste gratis adviesgesprek in het van der valk Princeville (Breda) had men mij later ingepland als afgesproken. Resultaat; ruim 4 en een half uur onderweg. Enkele dagen later zou het gesprek met de uitvoerend arts plaats vinden, waarvoor ik een dag verlof had ingeleverd op mijn werk. Eenmaal aangekomen in Barendrecht voor dit gesprek, bleek ik niet op de lijst te staan?.. Ik werd uiteindelijk wel geholpen, maar ben hierdoor eveneens zeer veel tijd verloren. Als het gaat om professionaliteit, valt hier nog wel wat te verbeteren. Ook het creëren van een vertrouwensband met je toekomstige client doet dit geen goed. Wellicht heb ik twee keer "pech" gehad en was dit een "uitzondering die de regel bevestigd", maar dit zou voor mij reden geweest zijn om de operatie niet te laten uitvoeren. Het vertrouwen was er simpelweg niet (volledig).

Waarom dan wel doorgezet?

Ondanks dat het voortraject niet helemaal soepel is verlopen, kan ik zeggen dat de persoonlijke gesprekken prettig zijn ervaren. Er werd naar je geluisterd en vragen werden duidelijk en eerlijk beantwoord. Er werd tijd voor je genomen. Ook "extra" tijd als dat nodig of gewenst was. Ook maakte de arts, Pieter Hupkens, een goede indruk op mij. Bij onduidelijkheden was hij in staat om één en ander helder toe te lichten. Hij kwam op mij over als een echte "vakidioot" in de goede zin van het woord uiteraard!

Dit maakte voor mij dat ik uiteindelijk wel met een goed gevoel kon zeggen dat ik de ingreep bij Praktijk Gabriels uit wilde laten voeren.

De dag van de ingreep in Barendrecht is ook prettig verlopen. Ik werd vriendelijk ontvangen in een prettige, huiskamerachtige sfeer, alvorens ik werd opgeroepen voor de operatie. Eenmaal in de operatiekamer werd ik bijgepraat door de anesthesist en arts, Dr Pieter Hupkens. Beiden erg aardig en waren in staat om mij goed op mijn gemak te stellen aangezien ik toch best wel nerveus was.

Eenmaal na de ingreep ben ik goed begeleid en verzorgd. Het verplegend personeel bestaande uit één kracht ;-) was erg vriendelijk en behulpzaam.

Momenteel (22 jan '17 / 7 dagen later) zit ik nog in mijn herstelperiode.

Ik ben erg tevreden en blij met het resultaat!
Letterlijk van "niets" naar een mooie "volle BH" gegaan.

Ik zou vrienden / familie / kennisen zeker aanraden om zichzelf ook bij praktijk Gabriels te laten informeren en te behandelen!

M
Miranda

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 5,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,1Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Miranda beveelt deze kliniek aan

22 januari 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder