Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Dit was altijd al een grote droom en deze is eindelijk uitgekomen. Mijn eerste consult was met Joanna Verweijen. Tijdens het eerste consult krijg je een 3D simulatie als je dit wil en je gaat precies passen welke cup straks het beste bij jou past. En we hebben samen precies de juiste grootte uitgekozen 300cc. Dit is ongeveer wel een cup D bij mij want ik ben best wel slank van mijzelf. Het eerste gesprek was bij een Zorgcentrum en er waren nog meerdere klanten aan het wachten, het is net zoals bij de dokter, de ene patiënt heeft een langer gesprek nodig dan de andere waardoor het altijd kan uitlopen. Maar je kreeg onder het wachten lekker thee of koffie en koekjes, dus het wachten is niet heel erg. Super leuk en informatief gesprek ook gehad met Joanna! Wat ideaal was is dat het eerste consult in Uden was dit is nog wel enigszins in de buurt.

Mijn 2de consult was met de arts (Pieter Hupkens). Hij bepaalt dan of de uitgekozen 300cc van het eerste consult echt haalbaar is en dit was zo. Het enigste nadeel voor mij is dat Barendrecht best wel ver van mij af is, ik woon in Limburg. Maar ik heb het gecombineerd met een party weekend in Eindhoven, dus toen was het te doen haha! Verder was ik mijn rijbewijs en zorgpas vergeten in Barendrecht en alleen daardoor vind ik deze kliniek een aanrader, de dag erna werd er al contact met mij opgenomen en werd alles per aangetekende post opgestuurd. Ze wilden zelfs graag nog dat ik nog even contact opnam of ik alles thuis ontvangen had. Echt helemaal super, echt mijn complimenten!

Op de dag van de operatie ben ik om 4.30 uur vanuit Limburg met mijn ouders richting Vlaardingen vertrokken want om 7.15 uur moest ik daar zijn. Ik kwam aan bij de kliniek en er zat een super aardige vrouw achter de balie, deze vraagt je nog wat laatste informatie. En toen mocht ik nog even zitten tot ik snel genoeg door dokter Pieter Hupkens geroepen werd, toen werd alles afgetekend rondom mijn borsten voor de operatie. Daarna nam ik afscheid van mijn ouders en toen mocht ik met de aardige vrouw van de receptie mee, ik mocht me omkleden en kreeg operatie kleren aan. Toen maakte ik nog kennis met de anesthesist, hij had vroeger ook in Limburg gewoond, super grappig! Hij stelde me nog een paar laatste vragen en toen maakte ik met de rest van het team kennis. Een super leuk en aardig team. En voor dat ik het wist lag ik alweer in de uitrust kamer. Ik had niet veel pijn eigenlijk na de operatie, ze zeiden dat ik al snel lachend wakker in mijn bed lag. Ook hier was weer een super lieve verpleegkundige die er voor je zorgt! Ik kon al snel wat eten en drinken en naar toilet en ik mocht snel alweer naar huis. Ik was er totaal niet slecht aan, onderweg zelfs alweer een koffiebroodje gegeten. De dag erna belt de kliniek je op om te vragen hoe het met je gaat en om een afspraak te maken over 2 weken voor het eerste controle moment.

Nu dag 3 met nieuwe tieten bevalt me prima :) vandaag kon ik de eerste dag zelf uit bed komen en kan al veel zelf. Ik kreeg wel een recept voor zware medicatie mee (deze kun je erna zelf bij de apotheek ophalen), deze heb ik wel opgehaald maar niet genomen na het lezen van de bijsluiter. Op dag 2 wel nog 1 zetpil genomen van 1000 mg maar dat was het, vandaag al niet meer nodig. Maar deze kliniek is een echte aanrader!! Ik zou iedereen deze kliniek aanraden!

D
Denise

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,8Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Denise beveelt deze kliniek aan

16 januari 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder