Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

90

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

29 december was het zo ver, eindelijk zou ik na jaren twijfelen mijn borstvergroting krijgen! Een vriendin van mij heeft het ook via praktijk gabriels laten doen, en raadde het mij ook zeker aan.
Na een fijn intake gesprek met soma adviseerde zij mij om voor 400 cc te gaan omdat dit goed bij mij lichaam zou passen.Zelf vond ik dit heel groot klinken, maar toen ik het tijdens het passen zag was het idd een mooie maat voor mij!
Vervolgens hebben we een afspraak met chirurg k.peters ingepland om alle laatste dingen door te nemen, en evt. Vragen te stellen. Hier had ik wat meer van verwacht, de wachtkamer zat behoorlijk vol, maar was heel snel leeg omdat bijna iedereen binnen 5 minuten weer terug was, ik had hier echt het gevoel dat het allemaal zo snel mogelijk afgehandeld moest worden.
Twee dagen later was de dag van de operatie, deze vond plaats in vlaardingen,en ik kan niet anders zeggen dan dat dat echt een hele fijne kliniek is met allemaal super leuke en lieve mensen, en hierdoor ging ik ook lachend onder narcose,en kwam er ook lachend weer uit! Toen ik onder deken keek schrok ik wel even omdat het door de zwelling wel behoorlijk groot was, maar na een dag of 3 zagen ze er al zo mooi uit!
De dag na de operatie word je ook netjes gebeld om te vragen hoe het met je gaat, en maak je gelijk een afspraak voor controle.
Ik ben blij dat ik het via praktijk gabriels heb laten doen, en zou het iedereen aanbevelen.

C
Claudia

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,3Deskundigheid medische staf
  • - De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Claudia beveelt deze kliniek aan

06 januari 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder