Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

84

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Zowel mijn eerste (pas)gesprek met Diana als het consult en de operatie bij Dr. Hupkens heb ik als zeer prettig ervaren. Diana is erg goed in haar vak en maakt de tijd voor je zodat je echt de juiste maat kiest en ook een maat wat echt bij je past. Ook het consult met Dr. Hupkens ging prima en hij zegt het heel eerlijk mocht de maat niet bij je lichaam passen.

Mijn operatie was 11 december jl. en hoewel ik heel erg nerveus was voornamelijk voor de algehele narcose moet ik zeggen dat Dr. Hupkens en de mensen in de kliniek in Vlaardingen mij zo erg op mijn gemak stelde dat ik met een gerust hart de operatiekamer in ging. Na de operatie had ik nauwelijks pijn en was het allemaal prima te doen. De eerste 2 dagen na de operatie waren iets zwaarder, je kan namelijk eigenlijk niets en voornamelijk het slapen was erg lastig maar ook thuis werd er erg goed voor mij gezorgd. Het is wel erg fijn als er iemand thuis is de eerste dagen na de operatie.

Ik moet zeggen dat de pijn mij vooralsnog erg meegevallen is. Ik ben tot nu erg blij met het resultaat ook al zie je het uiteindelijke resultaat natuurlijk pas over een tijdje. De kliniek en dan voornamelijk Diana en Dr. Hupkens met zijn team kan ik echt iedereen aanraden.

M
Marie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Marie beveelt deze kliniek aan

02 januari 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder