Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

92

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Ik ben drie dagen geleden (19 december 2016) geopereerd door Dr. Hupkins.

Een borstvergroting, van cup B naar een volle D (375cc, dual plane). Ik hou van het vrouwelijk lichaam en vooral van mooie rondingen. Ik kon altijd lang staren naar vrouwen met volle borsten en riep eigenlijk altijd al dat ik ook ooit eens een borstvergroting zal ondergaan. Het is niet zo dat ik mij schaamde voor mijn borsten zoals ze waren. In tegendeel ik vond ze juist prachtig. Daarom ook wel goed stil gestaan bij mijn keuze. Maar het idee van het hebben van een mooie grote voorgevel won.

Ik had al vaak rond gesnuffeld op internet naar een juiste kliniek, maar nooit echt een keuze kunnen maken, tot er een meid vertelde dat zei een borstvergroting had laten doen bij de kliniek van Diana Gabriels. Gegoogled, wat ervaringen en informatie door gelezen en eigenlijk meteen een afspraak gemaakt.

Het eerste consult beviel prima. Qua tijd liep alles iets uit maar ik werd goed ontvangen door Diana zelf. Een vrouw vol ervaring en enthousiasme. Ookal is het in deze kliniek toch wel een beetje lopende band werk, Diana neemt wel echt de tijd voor je en beantwoord je vragen. Toen ze me pasprotheses gaf was ik eigenlijk meteen verkocht. Past veel beter bij mijn lichaam dus ik ging blij en vol spanning de deur weer uit. Ik ga het echt doen!!!

Een week later mocht ik op consult komen bij Dr. Hupkins en nog een week later de 18de zou de operatie plaatsvinden. Het tweede consult was op zondag om 19.00 uur, ik werd vanwege drukte en uitloop rond 21.00 pas geholpen. Erg jammer dat ze dit niet goed plannen. Je zit hierdoor toch lang te wachten. Het consult met Dr. Hupkins maakte dit echter toch weer goed. Hij gaf aan dat ik beter de wat 'hardere' protese van Mentor kon nemen (kost €300,- extra) Natuurlijk ga je op zo'n moment voor het best en mooiste, dus hier zouden ze best wat meer informatie vooraf over mogen geven. Met een goed gevoel liep ik de deur uit.

Ik zou een aantal dagen van te voren gebeld worden en een mailtje ontvangen met welk tijdstip ik mocht komen voor de operatie. Zaterdag 17 december zelf moeten bellen want ik was toch wel benieuwd hoelaat ik de volgende dag aanwezig moest zijn. Bleek dat ik de verkeerde dag doorgekregen had van Diana, ik zou geopereerd worden op maandag ipv zondag (zoals bij het eerste consult gezegd was). Wel even jammer aangezien ik echt een zenuwpees ben en dus nog een dag langer moest wachten.

Maandag 19 december op naar Vlaardingen MFIV kliniek. Zondag avond ben ik nog opgebeld dat ik niet om 8.15 aanwezig hoefde te zijn, maar een uurtje later. Uiteindelijk om 11.00 naar de operatiekamer gebracht. Zeer goed ontvangen door iedereen daar. Voelde me erg op me gemak van begin tot einde. Narcose voelde heerlijk aan, binnen 2 seconde val je in slaap. En voor je gevoel word je binnen 5 minuten weer wakker maar dan met een prachtige gevulde voorgevel. De assistent daar die je wat te eten en drinken geeft en kijkt of alles goed met je gaat helpt je met aankleden en als alles goed gaat kan je 2 uur later weer naar huis.

Eerste drie dagen heb ik er nu op zitten. Gisteren zei ik nog als ik dit wist had ik het nooit gedaan, maar vandaag gaat het allemaal alweer een stuk makkelijker. Echt pijn doet het niet, het is meer een drukkend en strak gevoel. Je hele bovenlichaam zit vast, dus ik kwam de eerste 2 dagen erg moeilijk overeind. Ik slaap ook niet op mijn rug dus dat maakt het voor mij alweer wat lastig, ik val uiteindelijk wel in slaap. Nu vandaag gaat het allemaal alweer een stuk makkelijker. Mijn borsten zijn wel erg opgezet en de proteses zitten nog erg hoog, ook lijkt het alsof er een cup verschil in zit. Dit heeft allemaal tijd nodig weet ik dus niks om me druk om te maken.

Ik ben vandaag opgebeld door de kliniek met de vraag hoe het gegaan was, of ik nog vragen had, of alles goed ging. Ook een afspraak gemaakt voor 30 december voor de nacontrole. Ik ben erg benieuwd hoe mn vriendinnetjes er uiteindelijk uit gaan zien. Nog even geduld, maar voor nu heb ik er een goed gevoel bij!

Ik raad iedereen deze kliniek aan!!!!

M
Maila

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,2Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • - De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Maila beveelt deze kliniek aan

21 december 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder