Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

95

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Hier mijn po verslag. Ik moest om 8.30 aanwezig zijn in de kliniek in Vlaardingen, maar omdat we de ergste spits voor wilden zijn waren we er al om 08.00. Daar gemeld en kreeg ik te horen dat ik rond 9.45 op de planning stond. Ze zouden me zo snel mogelijk komen halen, maar tot die tijd moest ik me nog eventjes bezig zien te houden. Ach, tv staat er, boekjes liggen er en gelukkig kon ik dit eerste stuk van mijn verslag al op voorhand schrijven. De tijd zal allicht wel voorbij vliegen. Manlief nog even lekker grappen toen hij een bakje koffie ging pakken of dat ik ook zin had in een bakkie. Nou, als je daar nuchter zit en al honger hebt ruikt zo een bakkie toch wel erg lekker hoor ( en dat terwijl ik normaal gesproken zelden koffie drink, maar dat is he, als je iets niet mag hebben is het altijd vele malen aantrekkelijker ) manlief is ondertussen lekker zenuwachtig en bij mij komen er stil aan wat lekkere kriebels in mijn buik. Maar vooralsnog ben ik voor mijn doen erg rustig.
Toen kwam de assistente melden dat het vrouwtje voor mij moest wachten op de arts omdat er iets niet klopte en werd ik dus een uur vooruit geschoven!! Daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk. Gauw een dikke kus aan mijn man en hoppa mee richting omkleedkamer.
Daar kreeg ik instructies dat ik mijn kleren uit mocht trekken op onderbroek en sokken na, en kreeg ik een prachtige blauw OK jasje aan. Mee naar het volgende kamertje en daar mocht ik even wachten op de anesthesist en de pc. Voor de kou kreeg ik een heerlijke warme deken om.
Anesthesist kwam even een korte check doen en ik moest even iets langer wachten omdat de OK nog niet klaar was, maar ondertussen kwam Hupkens me aftekenen en nog een check doen of alles klopte qua protheses en gegevens.
Kleine 10 min later mee richting OK. Kreeg mooie plakkers op en zei al dat ik nog nooit door zoveel mannen tegelijkertijd ben versierd, hahaha. Infuus werd gelukkig netjes in 1x geplaatst en niet veel later werd de narcose ingespoten. Ik ging denken aan de prachtige stranden van Mexico waar Ik op huwelijksreis ben geweest en binnen 2 tellen was ik weg.
Voor mijn gevoel werd ik gelijk daarna wakker. Zag de zuster en zei hoooiiiii, helemaal happy en vrolijk. Ze zei dat ik wel even wat langer heb liggen slapen dan de rest maar ik voelde me ook echt heerlijk uitgeslapen. Kreeg het daarna wel gelijk erg koud, daarvoor kreeg Ik een buis onder mijn dekens die heerlijke warme lucht erin blies ( moet ik thuis ook hebben ) het eerste wat ik deed was die dekens omhoog gooien, en Jahoor daar kwamen de waterlanders. Wat ben ik blij met mijn tweeling gelijk vastgehouden gestreeld en liefde gegeven om ze te laten weten dat ik nu al van ze houd. Aangezien ik zo een honger had vroeg ik ook gelijk om eten en drinken. Heb een bekertje water op en twee beschuitjes met jam! Dat smaakte heerlijk!!!
Ik moest even wachten op het meisje naast me, die was al eerder wakker geworden, maar toen ze met haar klaar waren mocht ik plassen en omhoog komen. In de tussentijd kwam Hupkens me controleren, alles was prima in orde gegaan en hij adviseerde me voor het zakken toch even een borstband om te doen. Ze zitten niet extreem hoog maar het zou wel sneller mooier worden daardoor. Ik mocht zelf kiezen want het was niet verplicht. Joh doe mij maar die band, als ze daardoor nog mooier worden. Ook bleek de bh die ik van tevoren moest aanschaffen te klein te zijn haha, maar deze werd keurig op de kliniek kosteloos omgeruild.

In totaal heb ik nog een kwartiertje moeten wachten voordat ik naar het kamertje mocht waar mijn man ook mocht komen. Hij was erg blij om me weer te zien en is erg benieuwd naar zijn nieuwe vriendinnetjes. Voor nu zitten ze nog lekker even ingepakt en laat ik dat maar even zo.

Ik voel me echt top!! Geen misselijkheid of duizeligheid. Wel druk op mijn borsten, vergelijkbaar met je ergste dag stuwing en aan de zijkant af en toe wat drukkend gevoel. Maar er zit nog genoeg morfine in mijn lijf om het ergste te onderdrukken. Vanavond eerste medicatie innemen en dan opbouwen.

Mocht de pijn me echt teveel worden heb ik ook nog morfine mee gekregen maar als ik zonder kan geven ze daar wel de voorkeur aan.
Ik ga lekker met mijn voetjes omhoog en relaxen. Op naar een spoedig herstel!!

Van begin tot einde ( tot dusver in mijn traject ) ben ik echt heel goed geholpen door alles en iedereen om mij heen.
Ook tijdens de consultaties ben ik uitstekend geholpen. Met mijn tweede consult hadden we een iets langere wacht tijd en ter compensatie hiervan kreeg ik een extra bh mee voor na de operatie. Had niet gehoeven natuurlijk maar wel een leuke meevaller.

Ik ben erg te spreken over kliniek Gabriels en raad deze dan ook aan meerdere mensen aan. Tuurlijk lees je mindere verhalen,maar dit is zo persoonlijk en bij elke kliniek zijn er mindere verhalen te lezen. Ik zou zeggen; ga er blanco in en ervaar het zelf. Ik zou zo terug gaan!!!

S
Sonja

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,7Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Sonja beveelt deze kliniek aan

17 december 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder