Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

87

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Op zaterdag 12 november 2016 ben ik via Praktijk Gabriels geholpen bij kliniek Amstelveen. Ik heb daar mijn borsten laten vergroten door Drs. Hupkens. Over het resultaat ben ik erg tevreden, het wordt met de dag mooier. Drs. Hupkens is een zeer kundige arts met naar mijn mening gouden handen. Diana Gabriels ben ik erg dankbaar dat zij mij Drs. Hupkens heeft geadviseerd om door geholpen te worden.

Op het begin heb ik mijn twijfels gehad om via Praktijk Gabriels een borstvergroting te ondergaan, er staan toch wat klachten op het internet. Toch ben ik op mijn eigen gevoel afgegaan, het is tenslotte de arts die je opereert en de prijs/kwaliteitsverhouding is gunstig daar kunnen we eerlijk over zijn. Ik heb hier geen moment spijt van gehad!

Alles is mij meegevallen, ik ben prima geholpen bij mijn intake. Ook was het geen probleem om tussendoor nog een 3D-scan van mijn borsten te maken, ze nemen echt de tijd voor je. Het gevoel dat ik 'een nummertje' zou zijn heb ik nooit gehad. En dan daarbij, de artsen voeren dagelijks meerdere borstvergrotingen uit, het is dan ook niet gek dat dit routineklusjes voor ze zouden kunnen zijn. Dat doet mijns inziens verder niet af aan de kundigheid.

Er hebben bij mij wel 2 administratieve foutjes plaatsgevonden, waaronder telkens mijn oude woonadres op de factuur (verder geen probleem want de factuur gaat via e-mail). Dit was te wijten aan het feit dat ik al eerder op intake (2015) ben geweest bij Praktijk Gabriels en zij het oude adres niet konden aanpassen. Verder zou ik in Vlaardingen geopereerd worden, hier heb ik bewust voor gekozen aangezien ik in Rotterdam woon. Op de factuur stond ook Vlaardingen, helaas toen ik mijn operatie tijd doorkreeg via e-mail stond er ineens Amstelveen. Hier heb ik gelijk over gebeld en het bleek dus Amstelveen te zijn. Erg jammer, niks aan te doen. Drs. Hupkens opereerde die dag dan ook echt in Amstelveen. Dit is wel goed opgelost want ik heb een gratis bh gekregen voor het ongemak. Verder vond ik het echt niet vervelend om naar Amstelveen te gaan want ik kreeg eindelijk mijn borsten! Zoals ik al aangaf; dit zijn 2 kleine administratieve foutjes geweest. Aan de kundigheid van de artsen en de nazorg hoeft men echt niet te twijfelen. Ook heb ik zelf in het begin de operatiedatum naar een eerder moment verschoven in verband met mijn werk. Dit was echt geen probleem voor ze, ze zijn erg flexibel! De klachten op internet begrijp ik dan ook niet. Via Praktijk Gabriels betaal je minder voor een borstvergroting dan elders
maar dit doet echt niet af aan de kwaliteit van de behandeling en de nazorg die wordt geboden. Om eerlijk te zijn was de prijs voor mij dan ook belangrijk, zo kon ik eerder mijn droom in vervulling laten gaan. Al om al ben ik erg tevreden en zal ik Drs. Hupkens en Praktijk Gabriels zeker aanbevelen.

J
Jo

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Jo beveelt deze kliniek aan

16 november 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder