Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

90

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Op aanraden van een vriendin contact opgenomen met deze kliniek. Na het eerste gesprek gehad te hebben, was ik direct fan. Voor mij was het moeilijk om objectief te blijven omdat ik de borstvergroting zo graag wilde, gelukkig was mijn vriend erbij tijdens het eerste consult en heb ik verschillende maten geprobeerd. Diana zelf was erg deskundig en had direct de goede maat geadviseerd, ze merkte zelf ook op dat ik twee verschillende maten nodig had, wat ik zelf niet bedacht zou hebben. Tijdens het consult werd direct de arts gebeld die in het gebouw ernaast zat, en ik kon direct langs. De arts zelf kwam ook erg deskundig over en gaf mij de mogelijkheid om vragen te stellen.

Een aantal dagen voor de operatie kreeg ik mijn mail met de tijd dat ik aanwezig moest zijn en een dag voor de operatie werd ik gebeld om te vragen of er nog dingen waren die ik wilde weten of andere vragen.

De dag van de operatie zelf was ik niet zenuwachtig, bij de kliniek in Vlaardingen werd ik goed opgevangen maar moest ik erg lang wachten.. Er kwam iemand tussendoor voor een kleine ingreep, maar uiteindelijk heb ik 2,5 uur moeten wachten.
De operatie zelf ging erg goed, de arts kwam aftekenen en voordat ik het wist werd ik meegenomen door de anesthesisten, die overigens ook erg aardig waren. Na het wakker worden, wat eten en drinken mocht ik naar huis.

Een dag later werd ik gebeld door de kliniek om te vragen hoe het ging en voor het plannen van een vervolgafspraak. De eerste paar dagen heb ik echt wel pijn gehad, maar het wordt steeds beter en het is het tot nu toe meer dan waard!

M
Martina

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • - Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Martina beveelt deze kliniek aan

29 oktober 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder