Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Op aanraden van mijn vriendin in mei een consult gehad met Diana en aansluitend Drs. Roosenburg. Het gesprek met Diana was heel fijn, wel hier en daar een beetje chaotisch door diverse telefoontjes tussendoor, maar ze luisterde goed naar mijn wensen en nam echt de tijd voor me.
Het consult met Drs. Roosenburg was ook heel fijn, echt een hele aardige man die me goed kon uitleggen waarom een prothese voor de borstspier bij mij mooier zou zijn dan dual plane, wat ik in eerste instantie graag wilde.
Vervolgens de operatie gepland op 25 oktober in Amstelveen. Ik moest alleen begin oktober weer terug op consult komen omdat mijn vragenlijst kwijt was dus die weer opnieuw ingevuld.
25 oktober was het dan zover, gelukkig was ik 's ochtends al aan de beurt en hoefde ik niet al te lang nuchter te blijven. De operatie ging heel vlot, de narcose vond ik best wel spannend, maar toen ik eenmaal op de operatietafel lag, was dat gevoel weg en heb ik heerlijk geslapen :)
Alleen bij het ophalen was er een beetje paniek omdat er niet op tijd naar onze chauffeurs (mijn vriendin en ik werden na elkaar geopereerd) gebeld was die 1,5 uur moesten reizen, waardoor er nog geen bed vrij was voor de volgende patiënt. Gelukkig was er een lieve verpleegster die zei dat we ons daar niet druk over hoefden te maken.
Ik ben heel blij met het resultaat, Drs. Roosenburg heeft mooi werk geleverd en de pijn valt me ook heel erg mee. Het enige waar ik niet op gerekend had, is de rugpijn die ik nu steeds heb doordat ik op mijn rug moet slapen. Ik slaap normaal op mijn zij en dat gaat nu even niet, dus de nachten zijn wat aan de korte kant :)
Verder ben ik heel tevreden en ik kan niet wachten tot de hechtingen en de pleisters eraf mogen!

A
Aniek

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Aniek beveelt deze kliniek aan

28 oktober 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder