Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

86

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

24-09-2016 geopereerd via Diana Gabriels in kliniek Amstelveen. Prettig eerste consult met Joanna Verweijen die goed geïnformeerd heeft. Ook ten aanzien van herstel gedrag, voeding en eventuele ondersteunende supplementen. Twee weken later een consult met de arts dokter Gabrietz om vervolgens de planning door te nemen met Nicole van kliniek Amstelveen. Datum gepland. Alle vragen die ik had heb ik bij zowel Joanna van Diana Gabriels als bij kliniek Amstelveen kunnen stellen. Ik had echt het gevoel dat er een arts uitgezocht werd die bij mijn wensen aansloot.

De dag van de operatie verliep vlot en vakkundig. Arts heeft me gezien en afgetekend, infuus gezet door de verpleegkundige en een uur later werd ik wakker uit de narcose. Netjes geholpen en een plezierige sfeer. Let even op dat je voor jezelf een BH regelt via Diana Gabriels en dit anders goed afspreekt met kliniek Amstelveen. Erg fijn als je je daar op de dag zelf geen zorgen over hoeft te maken. Kijk ook goed naar de maat!

De dag na de operatie ben ik gebeld door een medewerkster van Diana Gabriels om na te gaan hoe alles met me ging. Heel netjes. Van kliniek Amstelveen heb ik ook informatie meegekregen voor na de operatie, tevens telefoonnummers mocht het niet goed gaan.

Tot nu toe een goede ervaring. Het is nu de 27e dus is nog erg kort om wat te kunnen zeggen over het uiteindelijke resultaat. Tot nu toe in ieder geval al heel tevreden en het kan alleen nog maar mooier worden.
Na 2 weken de eerste controle.

I
Ilse

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Ilse beveelt deze kliniek aan

27 september 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder