Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Niets anders dan lof voor Diana, haar personeel en Dr. Hupkens en het personeel dat je verzorgt na de ingreep.

Bij het consultgesprek met Diana, ben ik heel vriendelijk en goed geholpen. Zij en haar personeel zijn zeer profesioneel, vriendelijk en geduldig. Nadat ik me had bedacht over de al gekozen implataten maat, hebben ze me weer ontvangen in de praktijk in Barendrecht, en ik mocht weer passen en werd ik wedereom goed geadviseerd en geinformeerd.

Op de operatiedag zelf in Vlaardingen, ben ik door zeer vriendelijke personeel op mijn gemak gesteld, omdat ik bang was voor de narcose, kwam de anesthesist eerst even een praatje met me maken om de zenuwen weg te nemen. Na alles ook even voor de duidelijkheid met Dr. Hupkens besproken te hebben, werd ik onder narcose gebracht. Ik was heel bang voor hoe ik me zou voelen als ik weer uit de narcose zou ontwaken, maar Dr. Hupkens zorgt er echt voor dat je niet wakker word met pijn. Het enige waar ik last van had na het ontwaken is de slaperigheid en een beetje duizeligheid van de narcose zelf. Maar helemaal geen pijn gehad, het resultaat is nu al super! Na de ingreep ben ik door super lieve personeel in de verkoeverkamer verzorgd. Na een paar uur mocht ik al naar huis, ik heb heerlijk geslapen, geen pijn gehad, en nu de dag na de ingreep meteen gebeld door de Praktijk van Diana, om te vragen of alles goed gaat, en meteen een controle afspraak gemaakt, en ook weer super vriendelijk en geduldig al mijn vragen netjes beantwoord. Vandaag, dag 1 na de ingreep, geen last meer van de nawerking van de narcose en ook geen pijn, je moet natuurlijk rustig aandoen en je armen niet te hoog bewegen, maar voor de rest nergens last van.

Ik ben zeer tevreden en blij dat ik heb gekozen voor de praktijk van Diana Gabriels en voor Dr. Hupkens als chirurg. Van het eerste consult tot na de ingreep zelf, alles zeer positief ervaren. Ik raad de Praktijk van Diana Gabriels, en Dr. Hupkens ook aan al mijn vriendinnen en eigenlijk aan iedereen die met het idee voor een borstvergroting rondloopt, de consult bij Diana is echt top, probeert je niets "aan te smeren", denkt met je mee en informeert je heel goed, en de consult is ook nog eens gratis (bij veel andere klinieken moet je betalen voor een consult).

Dankjewel Diana en Dr. Hupkens!

F
Faj

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Faj beveelt deze kliniek aan

06 september 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder