Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

98

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Het consult gesprek met Diana Gabriels en diezelfde dag nog met Dokter Doornaert is heel goed bevallen. Kanttekening is wel dat ik een afspraak had om 14.30 uur en uiteindelijk pas om 15.45 uur mijn eerste gesprek had. Daar staat tegenover dat men wel echt de tijd neemt voor je, al je vragen beantwoord en dat alles op een vriendelijke en professionele manier. Er werd mij 300 cc aangeraden, maar in het gesprek met Dokter Doornaert heb ik besloten dat ik 250cc wilde. Ik ben klein en tenger en wil er graag mooi en natuurlijk uitzien.

De aanloop naar de operatie toe was ik heel erg nerveus. De dag van de operatie uiteraard nuchter naar Vlaardingen toe. Daar kreeg ik van de assistente uitgebreide uitleg over hoe alles zou gaan verlopen. In het kamertje voor de OK kreeg ik nog een gesprek met Dokter Doornaert, waarin hij ook alles nog eens stap voor stap doorneemt. Ook benadrukte dat hij het heel fijn vindt dat ik mijn lijf goed ken en ook als zodanig behandel. Ik kreeg een pluim van hem, en hij krijgt absoluut een dikke pluim van mij!
De anesthesisten Bob & Xavier, ook voor jullie dikke complimenten! Jullie zorgden voor een ontspannen momentje, mijn angst voor het infuus, de narcose en de operatie zeer serieus nemend en op jullie heerlijke eigenzinnige manier, stelden jullie mij op mn gemak en was in slaap voor ik er erg in had.
Ook kamerbroeder Eric, bedankt voor je goede zorgen toen ik uit de narcose kwam.
Heel fijn dat zowel Dokter Doornaert, als beide anesthesisten nog even kwamen kijken bij me. Ik voelde me heel goed, niet misselijk, drinken en eten ging perfect. Tuurlijk heb je pijn, maar het viel mij alles mee. Eén tip, Slapen lukt het best halfzittend! Ik ben nu anderhalve week verder en dat werkt voor mij het beste.
Oh ja,...het resultaat van de borstvergroting?? Ontzettend mooi! over 3 dagen gaan de hechtingen eruit en heb ik een nog beter beeld. Dit is wat ik wilde, een natuurlijke uitstraling en iets wat past bij dat kleine lijfje van mij. Dokter Doornaert heeft het heel erg mooi gedaan/gemaakt! Dank jullie wel allemaal.

PS ; De foto's zijn gemaakt 2 dgn na de operatie, dus alles staat nog strak en is nog gezwollen. Ik ben van 70AA naar vermoedelijk, een grote B, kleine C gegaan! Echt superblij met het resultaat.

B
Belin

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Maarten Doornaert (Plastisch chirurg )

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,5Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Belin beveelt deze kliniek aan

30 augustus 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder