Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

93

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Vooraf goed geïnformeerd, en kon al binnen twee weken geholpen worden nadat ik op het eerste consult was geweest. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De afspraak voor het consult met de arts was niet goed afgesproken waardoor er een afspraak gemaakt was bij de arts terwijl dit eigenlijk niet kon aangezien de arts in operatie zat. Dit werd heel netjes opgelost doordat de arts tussen twee operaties door toch kwam voor een consult en ik mijn consult heb gehad en niet voor niks naar Amstelveen ben gereden. Heel netjes opgelost.
Er wordt goed naar eventuele medische persoonlijke zaken gekeken en alleen geopereerd als het ook echt veilig is, dit stelt wel gerust. Met name door het goede onderzoek van de anesthesiste.
Dokter Gabrietz een hele vriendelijke gezellige man waar ik me goed bij op mijn gemak voelde, vertelde mij duidelijk wat hij ging doen en wat wel of niet kan. Ik wist van te voren goed waar ik aan toe was.
Voor de operatie waar alles heel snel verliep, liep niks uit en werd op de afgesproken tijd geopereerd, gezellig personeel op de uitslaapkamer waardoor ik me goed op mijn gemak voelde.
Na de operatie kon ik snel weer naar huis.
Nacontrole ook heel goed, werd de dag erna gebeld hoe het ging en of ik nog vragen had en een aantal dagen nog een keer. Tijdens de eerste controle was het nog heel erg blauw waardoor er een extra controle afspraak is gemaakt om er zeker van te zijn dat het allemaal goed geneest. Na vier weken weer gebeld of alles goed gaat en of er nog vragen waren. Dit ervaar ik als prettig aangezien ik zelf niet snel aan de bel trek en nu wel een aantal vragen kon stellen.
Kortom ik ben heel erg tevreden over de kliniek en het personeel, ze hebben mij heel goed geholpen om de droom die ik al jaren heb in vervulling te laten gaan.

M
Melissa

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,3Telefonische bereikbaarheid
  • 9,8Klantvriendelijkheid
  • 9,1Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,1Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Melissa beveelt deze kliniek aan

29 augustus 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder