Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

22 december 2015 heb ik mijn 1e consult gehad bij Diana Gabriels voor een 1e passessie voor een borstvergroting. Diana heeft toen verschillende dingen toegelicht over de borstvergroting: de prothesen, de operatie en het herstellen. Ook heb ik deze avond mogen passen.

De kliniek zag er goed uit en het personeel was vriendelijk, dat heeft mij ertoe aangezet om een 2e consult aan te vragen op 20 januari 2016. Ditmaal met Dr. Frans Straten. Ook hij nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Hij ging ook wat dieper in op de vragen m.b.t. prothesen, de operatie en het herstel daarvan. Deze keer hebben de arts en ik ook besloten wat de definitieve maat zou gaan worden en de manier van plaatsing.

11 juli 2016 was het dan zo ver, de grote dag, de operatie dag. De operatie vond plaats in Frans Straten zijn eigen kliniek. Het personeel was erg vriendelijk en heeft mij ook behoorlijk gerust gesteld toen de zenuwen toch wel opspeelden.

Na de operatie heb ik nog contact gehad met Diana en dit is ook zeer goed bevallen. Ook ben ik 29 juli op controle geweest en uitstekend geholpen door een van Diana’s meiden.

Ik kan niet anders dan met lof spreken over deze mensen in de kliniek. Wat een fantastisch werk hebben jullie geleverd en wat enorm vriendelijk zijn jullie.

L
Laura

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Frans Straten (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,5Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • - De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Laura beveelt deze kliniek aan

09 augustus 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder