Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Op 20-7 ben ik geopereerd door Dr. Peters in Vlaardingen (375 cc dual plane). Via Diana Gabriels ben ik terecht gekomen bij Dr. Peters. Ik heb met Diana mijn eerste gesprek gehad, ik voelde mij hier erg op mijn gemak en er werd echt naar mijn wensen geluisterd. Op advies van Diana zou Dr. Peters mijn chirurg worden, ik kon na ander halve week al terecht voor mijn operatie! Ik moest eerst nog op gesprek bij Dr. Peters zelf, ook hier werd alles nog een keer besproken en werd er nogmaals gekeken of mijn wensen mogelijk waren. Dr. Peters stelde mij erg op mijn gemak en kwam erg professioneel over.
Op de dag van de operatie moest ik naar Vlaardingen ik moest om kwart over 8 aanwezig zijn. Onderweg werd ik gebeld door de kliniek met de informatie dat het twee uur uitliep en dat ik dus kwart over 10 aanwezig kon zijn. Aangezien ik al bijna bij de kliniek was en het ruim een uur rijden was, zijn wij doorgereden naar de kliniek. Ik werd hier netjes ontvangen en kreeg nog informatie over het verloop van de dag. Het enige nadeel was dus dat ik twee uur moest wachten in de wacht kamer.
Toen ik eenmaal aan de beurt was moest ik mij omkleden en kwam Dr. Peters langs om mijn borsten af te tekenen. Hierna kwam de anesthesist om mij op de halen voor de operatie.
Na de operatie voelde ik mij erg goed, ik was niet misselijk en had totaal geen pijn. Iedereen moest minimaal twee uur blijven, deze heb ik voor mijn idee echt uitgezeten omdat ik mij zo goed voelde. Dr. Peters is nog bij mijn bed geweest om te kijken hoe ik mijn voelde en nogmaals naar mijn borsten te kijken. Toen ik had gegeten, gedronken en had geplast mocht ik naar de tv kamer en na twee uur mocht ik weer naar huis.
de volgende dag werd ik netjes door kliniek gabriels gebeld om te vragen hoe het ging en om een afspraak in te plannen.
Na tien dagen had ik een afspraak in Amstelveen om mijn pleisters te verwijderen. De pleisters werden verwijderd en de littekens zagen er super uit, ze zijn nu al bijna niet meer te zien. Ook bij deze afspraak ben ik weer vriendelijk en professioneel geholpen. De vraag was of ik een borstband nodig had, na advies heb ik deze toch niet genomen.
Ik heb totaal geen pijn ervaren na de operatie en ik heb spijt dat ik het niet veel eerder heb gegaan! Ik ben onwijs blij met het resultaat en het werk van Dr. Peters. Ik ben super vriendelijk en professioneel geholpen door iedereen van praktijk gabriels en ik zou Dr. Peters en kliniek gabriels ook aan iedereen aanraden.

K
Kaatje

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,8Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Kaatje beveelt deze kliniek aan

02 augustus 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder