Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

84

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Begin deze zomer besloten dat ik het eindelijk ging doen. Na een afspraak gemaakt te hebben bij Praktijk Gabriels op gesprek gegaan bij Diana.
Het is jammer dat de tijden daar zo erg uitlopen, er wordt een kwartier per persoon gerekend. Ik had toch zeker wel meer vragen dan die in een kwartier beantwoord konden worden, daardoor wel een beetje een lopende band gevoel.
Het gesprek zelf was prettig, ze gaf aan dat 300CC perfect zou zijn en na een 3D simulatie (erg handig) schrok ik toch wel even en gaf ik aan dat ik echt wel een tandje kleiner wilde. Hierbij werd aangegeven dat ik daar spijt van zou krijgen maar dat ik het gesprek maar met de arts aan moest gaan.
Mijn eerste gesprek was met Dr Grabietz, om een lang verhaal kort te maken hier ben ik huilend van weg gegaan omdat hij mij 375CC wilde geven terwijl ik alleen maar wat grotere borsten wilde niet van die p*rn*borsten. Totaal geen goed gevoel bij hem.
Via via had ik gehoord over dokter Roosenburg en een paar weken later kon ik bij hem terecht, alle verhalen klopte hele vriendelijke man en keek echt naar wat er bij mijn lichaam paste. Ook hij adviseerde 300CC ik gaf aan dat ik erg bang was dat ze te groot werden dus bestelde hij ook 275CC zodat ik er over na kon denken.
2 weken later was het zover ik kreeg mijn borsten. De ochtend voor ik de operatie had was ik erg zenuwachtig en heb ik contact gehad met Kliniek Amstelveen, daar heb ik Monique(anesthesist) gesproken. Ik gaf aan erg bang te zijn voor de narcose en het infuus, ze adviseerde om een oxazepam te nemen en verzekerde mij dat het allemaal echt goed zou komen. Bij aankomst ging het allemaal erg snel, ik kwam binnen en werd naar mijn bed gebracht, iedereen was al op de hoogte dat ik een beetje angstig was en hield daar rekening mee, dit was erg fijn. Mijn meeste complimenten voor David, hij heeft echt ontzettend goed voor mij gezorgd.
Na het infuus kwam Drs Roosenburg bij mij langs om af te tekenen en te vragen welke maat het was geworden ik gaf aan dat ik voor de 275CC ging en hij zei meteen goede keuze! dit stelde me erg gerust.
Toen ik naar binnen werd gebracht moesten de andere medische staf zich nog verzamelen, drs Roosenburg en Monique hebben me in die tijd erg gerustgesteld.

De dag na de operatie werd ik zowel door Kliniek Amstelveen als Praktijk Gabriels gebeld dat was fijn.

De operatie is me al met al erg meegevallen, ik was misselijk na de narcose en moest wat overgeven maar verder viel het mee. Flinke spierpijn en stuwing kon ik het mee vergelijken. Af en toe wat messteken maar dat is maar een paar keer gebeurd.


C
Carmen

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Willem Roosenburg (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 6,8Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Carmen beveelt deze kliniek aan

31 juli 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder