Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

77

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Maandag 27 juni was de datum dat ik afscheid nam van mijn oude lichaam en deze dag ging een nieuw hoofdstuk open met nieuwe borsten. De voorbereidingen voor deze dag was al in volle gang. Veel gelezen en van tevoren informartie gewonnen en 2 pasmomenten afspraken gehad in de kliniek van diana gabriels in Barendrecht. Diana weet precies wat je staat en uiteindelijk bepaal jij toch in wat je wilt. Ze was vriendelijk geduldig en behulpzaam. Ik ging voor de Cohesive siliconen en dat is GEEN vloeibare gel. Uiteindelijk qua maat gekozen voor de ronde 300 cc en dat paste beter mijn lichaam. Ronde billen dus ronde borsten.  Docter Peters kon dat ook natuurlijk laten lijken werd mij toevertrouwd. De dual plane methode wordt toegepast.

Op de locatie van de operatie in Vlaardingen was men zeer vriendelijk. Het gaf mij rust en er was wel een kleine communicatie misverstand vwb aanwezigheidstijd maar goed…..dat het op de dag ging gebeuren was een feit. 2 vriendinnen gingen mee en namen genoeg te eten mee en vermaakte zich met hun mobiel. Het was tijd…werd netjes in een kamertje gebracht, omgekleed, een mooi sexy blauw OK papieren shirt aan, dokter Peters kwam tekenen (op je borsten) en voor je het weet lag je op de OK tafel. Uiterst vriendelijke mensen en gaf aan dat ik wel op zag tegen de narcose. Alleen dat was het lekkerst van allemaal. Je sliep en toen je wakker werd was het al voorbij.
En wat had ik een spierpijn zeg. De eerste week is wel doorbikkelen. Je lichaam is goed beurs en spierpijn natuurlijk en goed de medicatie slikken en goed rust nemen. Ik zie de zwelling steeds minder worden en ga nu mijn 2e week in. En pas na 6 weken zie je meer het resultaat dus kan niet wachten. Het voelt wel vertrouwd aan op mijn lichaam en ben blij met mijn mooie maat nu, dus laat staan hoe het over een paar weken eruit ziet. Dan schijn ik helemaal als het zonnetje. Dank je wel Diana Gabriels. Groet Jennifer

J
Jennifer

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 7,9Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • - De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Jennifer beveelt deze kliniek aan

06 juli 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder