Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Teneerste ik ben SUPER blij !
Eindelijk is me droom werkelijkheid geworden !

Op mijn consult met Diana (eerste gesprek) was het enige minpuntje dat het onwijs druk was.. we hadden om 13.00 uur een afspraak en waren 14.30 ongeveer pas aan de beurt. Bij Diana verliep alles eigenlijk heel snel, ze vroeg wat ik wou maakte foto's legde het een en het ander uit en dat was het eigenlijk. Kort maar wel krachtig ! Alle informatie die nodig is kreeg je ook zeker, ik kon een uurtje erna terecht bij de chirurg voor een gesprek (Diana had mij netjes verteld dat ik zowiezo een uurtje moest wachten) hier was ik eigenlijk wel snel aan de beurt. Dit gesprek verliep ook vlug maar wel soepel en met de juiste uitleg ! Ook eventuele complicaties werden genoemd. Gisteren ben ik geopereerd ik moest 18.00 uur aanwezig zijn en werd om 18.45 naar de OK gebracht. Toen ik na de operatie wakker werd was het personeel heel vriendelijk en oplettend ze houden je goed in de gaten !! Nadat ik een broodje hagelslag op had en een glasje water werd ik geholpen met aankleden wat ook heel fijn en soepel verliep. Hierna moest je nog wel even 30 minuten wachten in een andere kamer waar mijn moeder ook bij me was en een tv aanwezig was, hier werd je onwijs goed in de gaten te houden ! Toen dit allemaal goed was verlopen (ik was niet misselijk en voelde me 'goed') liep ik om 22.00 de kliniek in Vlaardingen uit.
Ik heb vanacht alleen paracetamol genomen (geen voorgeschreven pijnstiller) en ik heb een heerlijke nacht gehad ook nu heb ik geen echte pijn wel een beetje gevoelig bij de hechtingen en spierpijn maar het is zonder pijnstiller zeker te doen !!

Diana en Drs. M. Doornaerts ik ben onwijs blij met mijn nieuwe borsten en super tevreden met jullie goede behandeling en inlichting ect. Mocht ik ooit een maatje groter willen kom ik zeker naar jullie en raad jullie bij iedereen aan !! Een dikke vette 10 !

Groetjes xxx

J
Jaela

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Jaela beveelt deze kliniek aan

29 juni 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder