Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

87

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

De beste keus die ik ooit heb gemaakt.
Ik heb me jaren lang onzeker en rot gevoeld om mijn kleine borsten. Ik had een a-Cupje, waarbij ik vooral onzeker was in bikini en wanneer ik geen bh aan had, hierbij was ik gewoon plat en voelde totaal niet vrouwelijk.

Uiteindelijk rond gaan zoeken op internet naar klinieken en borstvergroting en kwam al snel terecht bij Diana Gabriels. Er kon direct een eerste consult worden ingepland en hier heb ik Diana zelf gesproken. Er word geluisterd naar wat je graag wil en verwacht, waarom je de keuze maakt, ze kijken met een speciale bh en silicone welke cup mooi staat en ook is er een mogelijkheid om een 3D-fotosimulatie te laten maken.

Bij de simulatie zie je direct hoe het nu is en hoe het word na de operatie. Aan de hand hiervan heb ik uiteindelijk gekozen voor net iets kleinere silicone.
Na een paar werken ben ik in Vlaardingen geopereerd door Drs.M.Doornaert. Ik ben deze man zo ongelooflijk dankbaar! Na iets minder dan 2 weken werden mijn hechtingen verwijderd en kreeg toen te zien dat de wonden ongelooflijk mooi zijn. Het litteken is nog geen 5 cm lang, 2 mm breed en ligt mooi in de plooi.

Na de operatie is het een week ongelooflijk pijnlijk en kon ik letterlijk niks zelf, maar hierna voel je met de dag verbetering. Ik ben nu 2 maanden verder, grotendeels pijn vrij op af en toe steken in de zijkant van mijn borst en het litteken maar verder kan ik alles weer.

Mijn conclusie en advies na de operatie.
Wanneer je erg onzeker bent om je kleine borsten en overweegt een borstvergroting..
Neem contact op met de kliniek van Diana Gabriels. Je word goed geïnformeerd, altijd bereikbaar en erg vriendelijk. Ze hebben mij ontzettend gelukkig gemaakt! en ondanks de pijn in de eerste weken, zou ik het zo over doen!

M
Maury

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 7,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 9,5De behandeling
  • 7,5Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Maury beveelt deze kliniek aan

28 juni 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder