Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

91

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Na lang zoeken en veel lezen ben ik bij kliniek Gabriels terecht gekomen. Ik heb voor deze kliniek gekozen omdat de ervaringen van anderen me aanspraken, en het kostenplaatje was ook erg aantrekkelijk. 27 januari had ik mijn eerste consult. Na 2 uur wachten (alles liep ontzettend uit) was ik eindelijk aan de beurt. Het consult was prettig, ging snel maar ik wist dan ook al lang zeker dat ik dit wilde. Tijdens het consult ook mogen passen, 400cc vond ik het mooiste, maar volgens Joanne zou het ongeveer 300cc ronde protheses worden. Omdat ik een erg groot verschil had tussen mijn linker en rechter borst zouden er verschillende volumes in moeten. Ze heeft voor me nagebeld welke chirurg hierin het meeste gespecialiseerd was, en dat was dr. Koeijers. Er werd meteen een afspraak ingepland voor een consult met de dokter op 3 februari.

Op dat consult kreeg ik iets totaal anders te horen dan op het consult met Joanna: absoluut geen ronde protheses. Natuurlijk heb ik meer vertrouwen in een pc die dit al jaren doet, dus heb ik zijn advies aangenomen. Dat was natuurlijk wel een flinke tegenvaller, want anatomische protheses zijn 600 euro duurder en daar had ik niet op gerekend. Omdat ik het al zo lang wilde heb ik het prijsverschil voor lief genomen, en een afspraak ingepland voor 3 maart.

Eindelijk was het zover, de operatiedag. Al weken zat ik in spanning, en nu ging het dan echt gebeuren. Ik werd om kwart voor 9 verwacht in Kliniek Amstelveen. Helaas ontzettend veel file gehad, waardoor ik pas om tien over 9 daar was. Dit was helemaal geen probleem en werd totaal niet moeilijk over gedaan gelukkig. Na een paar minuten wachten werd ik meegenomen naar boven, waar ik klaar werd gemaakt voor de operatie. Ik was op van de zenuwen, maar iedereen was zo aardig en behulpzaam, waardoor ik voor zover dat kon toch wel een beetje gerust gesteld werd. Ik was ongeveer half 10 aan de beurt, en voor ik het wist lag ik alweer op de verkoeverkamer! Wat is dat snel gegaan! Ik vroeg slaperig hoe laat het was, 10 uur was het antwoord. Ongelooflijk, in een half uur tijd was mijn lichaam voorgoed veranderd, verbeterd. Rond 12 uur stond ik alweer goed en wel buiten om naar huis te gaan.

De pijn viel in het begin nog mee, vooral spierpijn. De eerste nacht was vreselijk, bijna ondraaglijk. Ik kon niet zelf omhoog en ik kon niet gaan verliggen, maar blijven liggen deed teveel pijn, ik werd er gek van! De volgende ochtend naar de kliniek gebeld, die mij vertelden dat dat normaal was, zoveel pijn, vooral de eerste nacht en dag. Daarna zou het minder moeten worden. Gelukkig was dat ook zo. Wel ben ik op de 4e dag na de operatie echt doodziek geworden, alles kwam er aan alle kanten uit. In overleg met de kliniek en mijn huisarts per direct gestopt met diclofenac, waarschijnlijk kon ik daar toch niet goed tegen. Dit heeft waarschijnlijk geholpen want de volgende dag was ik weer redelijk de oude. De pijn was redelijk te onderdrukken met 4x2 paracetamols per dag, maar ik merkte dat het elke dag wat beter ging.

Het resultaat is natuurlijk ook belangrijk: was ik nu tevreden? Nee, toen ik voor het eerst in de spiegel keek was ik niet heel blij. Ik zag wel dat het een verbetering was met vantevoren, maar ik vond ze nog steeds niet mooi. Nu had ik natuurlijk wel in mijn achterhoofd dat dokter Koeijers ook had gezegd dat ik niet meteen tevreden zou zijn, en dat het wel tot een jaar kon duren voor het resultaat echt goed was. Gelukkig merkte ik al gauw dat ze nog veel veranderden, na een week waren ze al een stuk mooier gelukkig. Ik ben nu 5 weken po, en toen ik gisteren in de spiegel keek en voor het eerst een nieuwe bh wilde kopen kon mijn geluk niet op! Eindelijk heb ik de mooie, ronde, volle borsten die ik altijd heb gewild! Ik was zo blij, eindelijk zag ik het! Mijn rechterborst zit nog steeds wel wat hoger en wat strakker, maar het verschil word met de dag minder. Ik heb er tot nu toe nog geen seconde spijt van gehad, en zou het iedereen aanbevelen!

H
Happy

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Vito Koeijers (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,7Telefonische bereikbaarheid
  • 9,8Klantvriendelijkheid
  • 6,7Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Happy beveelt deze kliniek aan

09 april 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder