Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Een borstvergroting. Dat vond ik nogal wat. Iets waar ik al jaren van droomde maar nog nooit had ik de stap echt durven zetten. Toch begonnen de vooral (zomers) mij steeds meer tegen te staan. In de winter draag je natuurlijk meer en dikkere kleding en kun je alles leuk verbloemen. Maar dat wordt natuurlijk vrij lastig op een zonnige vakantiebestemming met hoge temperaturen, en waarin het grootste gedeelte van de dag bestaat uit rondlopen in je bikini. Vorig jaar zomer had ik er dan ook helemaal genoeg van. Ik wilde deze zomers niet meer en wilde me echt vrouwelijk voelen en bikini's kunnen dragen die ik mooi vind. (en niet die bikini's met vulling zodat het nog wat lijkt)
Na flink wat huiswerk te hebben gedaan via internet en wat kennissen die al eerder een borstvergroting hadden ondergaan te ondervragen, kwam ik uit bij Praktijk Gabriels.
Tot mijn verbazing vielen de kosten hier ook reuze mee in vergelijking met andere klinieken/ziekenhuizen. Maar waar het mij meer om ging waren de mooie resultaten en de goede recensies die ik overal kon vinden. Ik koos voor Praktijk Gabriels en belde een aantal dagen later om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

Het intake gesprek kon al vrij snel plaats vinden. Het was bij een hotel vlakbij mijn woonplaats. Dat vond ik erg prettig want dan hoefde ik niet zo ver te reizen.
Het was allemaal prima geregeld en heel duidelijk. De consulente stelde mij heel erg op mijn gemak. Het is best wel een dingetje om je letterlijk bloot te geven aan iemand die je helemaal niet kent. En natuurlijk over iets waar je je heel onzeker over voelt. Hier was ik best zenuwachtig voor maar gelukkig voelde het helemaal niet gek en was ik al vrij snel over die drempel heen.
Ik had best veel vragen en deze werden allemaal heel duidelijk en netjes beantwoordt. Ik kreeg een soort sportbh aan met wat ''kipfiletjes'' als vulling om zo een maat te bepalen hoe ik het graag zou willen hebben. Hier was ik al redelijk snel uit. De consulente maakte met mijn eigen telefoon wat foto's zodat ik thuis nog even rustig kon kijken.
Na het gesprek kreeg ik nog een vragenlijst om in te vullen en gingen we kijken naar een datum voor het tweede consult met de arts en een operatie datum. Dit kon allemaal binnen 5 weken.

Mijn tweede consult met de arts was in Barendrecht. Het was erg druk op deze locatie en ik moest iets langer wachten dan was afgesproken. Uiteindelijk werd ik opgehaald door de arts, Willem Roosenburg. Een hele vriendelijke man met humor. Het is een arts die van natuurlijke borsten houdt en niet van die mega meloenen. hihi
We bespraken mijn wensen en hij ging wat maten opmeten en legde nog iets uit over de implantaten. Mijn bloeddruk werd opgemeten en ik ondertekende weer een formulier. 3 weken later de operatie.

Op de dag van de operatie was ik eigenlijk helemaal niet zenuwachtig en heel rustig. Had ik niet verwacht trouwens, want de weekjes ervoor was ik al best gespannen. We gingen vroeg van huis weg ivm de ochtenddrukte op de weg. Ik moest uiterlijk 9.30 aanwezig zijn en zou om 10.00 uur geopereerd worden. Ik was er om 9.30 uur.
Bij binnenkomst zaten er 2 dames bij de receptie die mij heel vriendelijk hebben geholpen. Ik kreeg een polsbandje om en kon eigenlijk direct mee lopen naar de kamer waar mijn bed stond. Ik kon mij omkleden en kreeg het infuus toegediend. Daarna kwam mijn arts al naar me toe om af te tekenen. Hij kwam op de rand van mijn bed zitten en stelde me gerust. Hij zou er iets moois van gaan maken!
Ik kon mee lopen naar de OK en voor ik het wist was ik in dromenland. Het ging allemaal zo snel. Ik kreeg niet eens de tijd om zenuwachtig te worden.
Toen ik wakker werd lag ik weer in dat bed waar ik me daarvoor had omgekleed. Ik had het idee dat ik maar 5 minuten had geslapen. Heel suf nog keek ik stiekem onder de dekens want ik was zo benieuwd. En WAUW wat was ik trots en blij!
De mensen van de kliniek vroegen constant hoe ik me voelde en hielden me goed in de gaten. Ik voelde me eigenlijk prima en nadat ik wat had gedronken en naar het toilet was geweest mocht ik naar huis.
Ongelooflijk dat ik hier jarenlang zo erg tegenop had gezien. Ik kwam thuis en kon wel de hele dag voor de spiegel zitten. Heel gek om ineens borsten te hebben en wat zijn ze mooi!
De dagen na de operatie waren vrij zwaar. Ik had erg veel pijn. De Kliniek belde de volgende dag hoe ik me voelde en ik gaf aan dat de pijn eigenlijk niet te doen was. Ze ging overleggen met mijn arts en belde me later terug dat ze een fax had gestuurd naar mijn apotheek voor zwaardere pijnstillers. Dit was erg prettig en een dag later had ik deze pijnstillers al in huis. Vanaf die tijd ging het steeds beter.

Ik ben nu 15 dagen verder en voel me prima. Ik kan me heel goed redden, voel me goed, maar houd wel voldoende rust.
Vanmiddag zijn de hechtingen eruit gehaald en de arts is ook heel tevreden met het resultaat tot nu toe. De wondjes helen mooi en de vorm van de borsten is al heel erg mooi zo kort na de operatie.
Ik vind ze zelf ook steeds mooier en natuurlijker worden. Alleen maar lof voor meneer Roosenburg. Deze man is een kunstenaar! Ongelooflijk wat hij ervan heeft weten te maken. Echt klasse!

Mijn ervaring met praktijk Gabriels is heel erg goed. Ik zou het zo weer over doen. Ik raad deze kliniek zeker aan. De mensen zijn eerlijk, je betaald een eerlijke prijs en wordt keurig netjes geholpen.
Praktijk Gabriels heel erg bedankt voor deze behandeling! Ik ben er heel erg gelukkig mee.


D
Do

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Willem Roosenburg (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,4Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Do beveelt deze kliniek aan

05 april 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder