Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstprothesewissel

87

“Communicatie”

Afgelopen zaterdag geopereerd door Dokter Hupkens aan mijn tweede borstvergroting. Door deze arts zeer goed geholpen en ik ben ook zeer tevreden met het resultaat. Deze arts liet mij zeer goed merken dat hij weet waar hij over praat en komt op mij erg vakkundig en ervaren over. Echter beïnvloedt mijn eerste gesprek met mevrouw Gabriëls mijn algemene beoordeling en hoe het opstellen van de factuur daarna is verlopen. In het eerste gesprek met mevrouw Gabriëls heeft mevrouw mij 550cc geadviseerd. Ze gaf aan het aantal cc te adviseren wat mooi bij mijn lichaam zou staan. Tijdens het gesprek vroeg ik aan mevrouw wat de ingreep mij zou gaan kosten. 3000 euro gaf zij aan en dat ze de vrijblijvende offerte naar mij had gemaild. Ik heb deze offerte ontvangen, maar een halfuur later kreeg ik een nieuwe offerte waarbij dit 600 euro meer was. Begrijpelijk, want mevrouw was de prothesewissel vergeten te melden. Toch vond ik dit qua communicatie niet geheel netjes, omdat er geen excuus in de tweede mail gemaild werd.

Een week later had ik mijn consult bij Dokter Hupkens gepland staan. Tijdens dit gesprek haalde hij niks van mevrouw Garbriëls haar advies (550cc) erbij en adviseerde mij zelf 650/725/825cc. Door zijn uitleg en de reden van deze keuze ben ik hiermee akkoord gegaan en een week later zal mijn operatie plaatsvinden. De maandag erna werd ik gebeld dat ik de factuur van de operatie nog niet had overgemaakt. Ik ging bij mijzelf na of ik deze had ontvangen en gaf aan dat ik alleen een vrijblijvende offerte had ontvangen, maar nooit daadwerkelijk een factuur. Blijkbaar stond er onderaan de 'vrijblijvende offerte' dat wanneer je het ermee eens je deze kan overmaken. Dit had voor mijn idee beter gecommuniceerd kunnen worden. In hetzelfde gesprek gaf de receptioniste aan dat mijn keuze uitging naar 725cc en ik hier 600 euro extra voor moet betalen, omdat ik boven de 700cc zit. Hier was mij bij geen één consult iets over verteld en om deze reden gaf ik aan dan toch voor de 650cc te gaan.

Weer een week later stond ik in Vlaardingen voor mijn operatie. Helemaal omgekleed en ready stond ik bij Dokter Hupkens en begon hij mijn borsten af te tekenen. Hij vroeg aan mij waarom ik toch niet voor de 725cc was gegaan. Ik gaf aan dat dit mij 600 euro meer zou kosten en ik dat te veel vond. Hij vond dit belachelijk en gaf aan dat mij met de 650cc mij geen zekerheid kon geven of mijn borsten dan zo dichtbij elkaar zouden gaan staan als dat ik daadwerkelijk wilde. Met een beetje gemompel en stomverbaasd dat de grotere implantaten duurder waren, ging hij toch door met het aftekenen.

Hierna werd ik door de anesthesist begeleid naar de OK. Ik lag helemaal klaar en toen kwam Dokter Hupkens opeens binnen en zei boos dat hij praktijk Gabriëls ging bellen en de operatie misschien niet door zou gaan, omdat hij die 725 en 825cc wilde hebben.
10 minuten later kwam hij terug en gaf aan dat de operatie niet door ging en bood zijn excuses aan mij aan. Ik vertelde hem dat het niet zijn schuld was en ging toch wel wat verdrietig en teleurgesteld naar huis.

Dezelfde dag werd ik gebeld door de praktijk Gabriëls om uit te leggen waarom de operatie niet doorging. De mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ze het begreep en kwam met een tegemoetkoming dat ik de resterende 600 euro niet hoefde te betalen wanneer er voor 725cc werd gekozen en een week erna kon ik weer terecht bij Dokter Hupkens.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik vind Dokter Hupkens een erg kundige man. Hij is de reden waarom ik na mijn vervelende ervaring om het geld toch geopereerd wilde worden bij Praktijk Gabriëls. Naar mijn mening is de communicatie in de praktijk onderling en naar de klant toe niet helemaal compleet en op een rijtje. Dit is dan ook zeker een punt waar nog grote verbetering uit te halen valt in de praktijk.

Nogmaals wil ik Dokter Hupkens erg bedanken voor het mooie resultaten van mijn nieuwe borsten!

P
Pam

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstprothesewissel

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 5,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Pam beveelt deze kliniek aan

18 november 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder